Reklam
Reklam

Kardemir Karabükspor’da Buruk Sevinç

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
07 Temmuz, 2014 14:48 tarihinde yayınlandı
0

Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Mustafa Yolbulan:  “Eskişehirspor ve Sivasspor Kadar Biz de Üzüldük”

Kardemir Karabükspor Başkanı Mustafa Yolbulan, CAS’ta bugün cezaları onanan Eskişehirspor ve Sivasspor kadar durama üzüldüklerini söyledi.

Başkan Yolbulan, yaptığı açıklamada, CAS’ta cezaları onanan Eskişehirspor ve Sivasspor camiası kadar duruma çok üzüldüklerini belirterek, “Keşke böyle bir şey olmasaydı. Yasal bir şekilde Karabükspor olarak ülkemizi ve kentimizi temsil edeceğiz. Ay sonunda çekilecek kura ile ilk maçın belirlenmesi sonucu elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret edeceğiz. İyi bir kura çekimi yaparak, gruplara kalmak istiyoruz” dedi.
Başkan Yolbulan, transfer politikasını Avrupa’ya göre değil, başarıya odaklı yaptıklarını da ifade ederek, “Bu noktada öncelikle bir santrafor çalışmamız var. Bunun yanında orta saha ve hem sağ hem sol dış kanatları kullanan yabancı bir oyuncu ile temasımız var. Santrafor noktasında İngiltere’de bulunan Kongolu oyuncu ile temas halindeyiz ve çözmek için yoğun çaba sarf ediyoruz. Elimizde 3 alternatifli forvet listesi var. En kısa zamanda birini mutlaka halletmiş olacağız. Orta saha oyuncusu olarak herkesin bildiği gibi geçen sezonda takımda kiralık olarak bulunan Furkan Özçal’ı Galatasaray’da hoca belirsizliği nedeniyle bir çözüme kavuşturamamıştık ama 1-2 gün içinde bunu çözmüş olacağız” diye konuştu.
Yolbulan, ayrıca kombine satışlarının başladığını, taraftarın ilgisini ve talebini beklediklerini de sözlerine ekledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yenice’de Off-Road heyecanı için geri sayım başladı

ChatGPT Image 21 Haz 2026 14 00 10
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
21 Haziran, 2026 14:00 tarihinde yayınlandı
Yapay Zeka
Yazıyı sesli dinle
0 0

Yenice ilçesinde 17-20 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek Off-Road Yarışları öncesinde hazırlık çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Adrenalin tutkunlarını bir araya getirecek organizasyon için Bağbaşı Köyü Kocaoğlu Mevkii’nde yarış alanının hazırlanmasına yönelik çalışmalar yoğun şekilde sürdürülüyor.

Yenice’nin doğal güzellikleriyle öne çıkan Bağbaşı Köyü Kocaoğlu Mevkii, dört gün boyunca motor sporlarının merkezi olmaya hazırlanıyor. Yarışların güvenli ve sorunsuz şekilde gerçekleştirilebilmesi amacıyla parkur düzenleme, zemin iyileştirme, seyirci alanlarının oluşturulması ve teknik altyapı çalışmalarına ağırlık veriliyor.

Organizasyon kapsamında yarışmacıların zorlu etaplarda mücadele edeceği parkurda iş makineleriyle düzenleme çalışmaları yapılırken, katılımcılar ve izleyiciler için gerekli güvenlik tedbirleri de titizlikle planlanıyor. Bölgenin engebeli arazi yapısı ve doğal engelleri, yarışlara ayrı bir heyecan katacak.

Yetkililer, yarışların ilçenin tanıtımı ve turizmi açısından da önemli katkılar sağlayacağını belirterek, Türkiye’nin farklı illerinden çok sayıda sporcu ve ziyaretçinin Yenice’ye gelmesinin beklendiğini ifade etti.

17-20 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek Off-Road Yarışları için hazırlıkların önümüzdeki günlerde tamamlanması planlanırken, organizasyona yoğun katılım olması bekleniyor. Yarış severler, Yenice’nin eşsiz doğasında gerçekleştirilecek bu büyük heyecan için gün sayıyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin