Karabük Postası tarafından
31 Temmuz, 2015 08:36 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Kardemir Karabükspor’da Afyon Kampı Sürüyor

Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Hikmet Ferudun Tankut: “Ligde Ses Getiren Zevkle İzlenen Bir Takım Olacağız” Kardemir Karabükspor kulüp Başkanı Hikmet Ferudun Tankut, eksik bölgelere birkaç gün içinde gerekli takviyeleri yaparak lige hazır hale geleceğini ve ligde ses getiren ve zevkle izlenen bir takım olacaklarını söyledi. PTT 1. Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor, yeni sezon 2.etap kamp çalışmalarını Afyon’da günde çift antrenman ile sürdürüyor. Teknik direktör Hüseyin Kalpar yönetiminde Afyon TOKİ Spor Kompleksi'nde sabah akşam gerçekleştirilen antrenmanda koşu ve istasyon çalışması ile 5'e2 top kapma pas, orta ve şut çalışması gerçekleştirdi. Lig öncesi takımın kampında futbolcuları yalnız bırakmayan kulüp Başkanı Hikmet Ferudun Tankut, idman sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, takımın Gerede ve Afyon’da yaptığı kamp çalışmalarının olumlu geçtiğini belirtti. “ EKSİK BÖLGELERE TAKVİYE YAPACAĞIZ” Afyon kampından Giresunspor ve Alanyaspor ile iki hazırlık maçı yaptıklarını kaydeden Başkan Tankut, “ Oynan iki hazırlık maçında hocamız farklı kadroları sahaya sürdü. Son olarak Alanyaspor ile yaptığımız hazırlık maçında yeni transfer oyuncularımızın tamamı oynadı. Hazırlık maçının ardından teknik heyetle birlikte bir toplantı yaparak eksik bölgeler noktasında nerelere takviye yapılacağı konusunda tespitleri yaptık. Birkaç gün içersinde eksik gördüğümüz bölgelere gerekli takviyeleri yapacağız. Takımın genel görüntüsü fevkalade iyi. İyi bir çalışma dönemi geçirdiler. Hem Gerede’deki hem de Afyon’daki kamp gayet güzel geçti. Hocamız teknik heyetimiz ve futbolcularımız kaynaşmış durumda. Bundan sonraki süreçte daha iyi olacağını ümit ediyorum. Yapacağımız takviyelerle takımımızı lige hazırlamış olacağız. Bu sene ligde ses getiren ve zevkle izlenen bir takım olacağız” dedi. Başkan Tankut, bu hafta satışa çıkacak kombineler noktasında taraftarın destek vermesini isteyerek, taraftarlarımızın 15 günde bir iç sahada yapılacak maçlara destek vermesini istiyoruz. Stadı ne kadar çok doldurursak takımı da o kadar motive ederiz” diye kaydetti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Asuman Doğan tarafından
25 Kasım, 2025 14:49 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Karabük’te Asayiş Uygulamalarında 20 Kişi Yakalandı

Karabük İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesinde; Motosikletli Polis Timleri, Yaya Devriye Unsurları ile sivil ve resmi asayiş ekiplerince, 13–23 Kasım 2025 tarihleri arasında il merkezi polis sorumluluk bölgesinde geniş kapsamlı asayiş uygulamaları gerçekleştirildi.

Yapılan şok uygulamalar ve devriye faaliyetleri kapsamında  6 adet tabanca, 1 adet ruhsatsız av tüfeği ve 6136 Sayılı Kanun kapsamına giren 1 adet bıçak  ele geçirildi.

Denetimlerde çeşitli suçlardan aranan 18 kişi ile yoklama kaçağı olduğu belirlenen 2 kişi  olmak üzere toplam  20 aranan şahıs  yakalandı.

Trafik kontrollerinde eksiklik tespit edilen araçlara, Kara Yolları Trafik Kanunu’nun ilgili maddeleri doğrultusunda toplam  29.147 TL  cezai işlem uygulandı. Ayrıca  5326 Sayılı Kabahatler Kanunu kapsamında  16 kişiye toplam 22.496 TL  idari para cezası kesildi.

Öte yandan yapılan iş yeri denetimlerinde,  2 işletme hakkında 4250 Sayılı Kanun kapsamında yasak zamanda ve şekilde alkol satışı yaptıkları  gerekçesiyle tutanak tutuldu. Karabük İl Emniyet Müdürlüğü, halkın huzur ve güvenliği için yürütülen çalışmaların  büyük bir dikkat, duyarlılık ve özveriyle kararlılıkla sürdürüleceğini  vurguladı.

Bizi sosyal medyadan takip edin