Karabük Postası tarafından
08 Ekim, 2015 12:55 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Ferudun Tankut: “Ligde Ortalama 2 Puanla Yolumuza Devam Edersek Sonuca Ulaşacağız”

Kardemir Karabükspor Kulübü Başkanı Ferudun Tankut, ligde ortalama iki puan ile gittiklerini ve böyle devam ettikleri taktirde sezon sonunda mutlu sona ulaşacaklarını söyledi. PTT 1. Lig ekibi Kardemir Karabükspor, Karşıyaka maçı hazırlıklarını, yeni teknik direktör Elvir Baliç nezaretinde yapılan antrenmanla sürdürdü. Kulüp Başkanı Ferudun Tankut ve yönetim kurulu üyeleri de antrenmanı izledi. Antrenman sırasında gazetecilere açıklamalarda bulunan kulüp başkanı Tankut, geçen hafta deplasmanda Adana Demirspor'u 3-1 yenerek çok önemli ve güzel bir galibiyet aldıklarını söyledi. Bu maçta futbolcuların arzu ettikleri futbolu oynadıklarını belirten Tankut, “Biz başından beri söylüyoruz, takımın biraz zamana ihtiyacı var. Adana maçından önce iyi oynadığımız ve oynamadığımız maçlar oldu. Adana Demirspor maçında gerçeğe yakın bu futbolu, bundan sonraki maçlarımızda da takımımızdan bekliyoruz. Önümüzdeki Karşıyaka maçında takım daha motive olmuş durumda sahaya çıkacaktır" dedi. Teknik direktör değişikliğini de değerlendiren Tankut, "Şu ana kadar 7 takım hocasıyla yollarını ayırdı. Ligin zorluğunu hep söylüyoruz. Arzu etmezdik ve keşke başladığımız hocayla devam edebilseydik ama maalesef olmadı. PTT 1. Lig bu sene çok zor. Bu zorlu ligde ortalama 2 puanla yolumuza devam edersek sonuca ulaşacağımızı ümit ediyorum. Önümüzde Karşıyaka ve Samsun ile oynayacağımız 2 kritik maçı en iyi sonuçla aşmamız lazım. Sezon daha uzun ancak mutlu sona ulaşacağız diye ümit ediyoruz” diye konuştu.

blank
Mustafa Akgün tarafından
10 Nisan, 2025 13:18 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 2dk
Yorum Sayısı: 0

Değirmenci’den Karabük’e Yeni Sendika Binası Müjdesi

Özçelik-İş Sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmenci, yıkılan Özçelik-İş Sendikası binasının yerine 8 katlı bir bina inşa edeceklerini ve yakın zamanda inşaat çalışmalarına başlanacağını söyledi.

Özçelik-İş Sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmenci, Karabük’te gerçekleştirilen toplu sözleşme mitinginin ardından basın mensuplarıyla bir araya geldi. Yenişehir Kulübü Kardemir Tesisleri’nde düzenlenen toplantıya sendikanın üst düzey yöneticileri ve yerel basın temsilcileri yoğun ilgi gösterdi.

Toplantıya Genel Başkan Değirmenci’nin yanı sıra, Genel Başkan Yardımcıları Mustafa Kılıç, Şerafettin Koç, Ahmet Çolak, Bayram Altun, Aydın Baysal, Karabük Şube Başkanı Kenan Yılmaz ve şube yöneticileri de katıldı.

TOPLU SÖZLEŞMEDE BÜYÜK KAZANIM

Toplantıda konuşan Genel Başkan Yunus Değirmenci, toplu iş sözleşmesi süreci hakkında bilgi verdi. Kardemir çalışanları adına önemli kazanımlar elde ettiklerini belirten Değirmenci, “Bu sözleşme, hem ekonomik hem de sosyal haklar açısından rekor seviyede bir zam ve iyileştirmeler içermektedir. Üyelerimizin emeğinin karşılığını alması için elimizden gelenin fazlasını yaptık” dedi.

ÖZÇELİK-İŞ TÜRKİYE’NİN SENDİKASI OLDU

Sendikal faaliyetlere ilişkin değerlendirmelerde bulunan Değirmenci, Özçelik-İş Sendikası’nın 50 bin üyeye ulaşarak Türkiye’nin 11. büyük sendikası konumuna geldiğini söyledi. Üyelere yönelik sosyal yardımlar, burs destekleri ve eğitim faaliyetlerinden bahseden Değirmenci, “Yılda iki kez teşkilat eğitimi düzenliyoruz. Üyelerimizin sağlık sorunlarında, cenazelerinde ve doğal afetlerde resmi kanallar aracılığıyla yardım sağlıyoruz” ifadelerini kullandı.

Özçelik-İş Sendikası’nın sadece ulusal değil, uluslararası sendikal hareket içinde de aktif rol aldığını belirten Değirmenci, “Her dönem bir genel başkan yardımcımızı veya şube yöneticilerimizi Avrupa’daki sendikal faaliyetlere dahil ediyoruz. 4-5 yıldır düzenli olarak yurt dışına giderek dünya sendikacılığı ile entegre olmaya çalışıyoruz” dedi.

KARABÜK’E YENİ SENDİKA BİNASI MÜJDESİ

Toplantının son bölümünde Karabük’e yönelik önemli bir projeyi duyuran Değirmenci, mevcut sendika binasının artık kullanılmaz hale geldiğini belirterek, “Bu binayı yıkarak yerine Karabük’e yakışır, modern ve işlevsel 8 katlı bir bina inşa edeceğiz. Yakın zamanda inşaat çalışmalarına başlayacağız" şeklinde konuştu.

Değirmenci, konuşmasının sonunda birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, çalışanların haklarını korumak ve geliştirmek için mücadeleye devam edeceklerini ifade etti.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.