Karabük Postası tarafından
23 Temmuz, 2015 09:11 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Kardemir Karabükspor Dinomo Bükreş’ten Marıus Sılvıu Alexe Kadrosuna Kattı

Karabükspor Forvet Hattını Romen Futbolcu İle Güçlendirdi PTT 1. Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor, Romanya’nın Dinamo Bükreş takımından golcü oyuncu Marius Silviu Alexe ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Uzun süredir transfer görüşmelerinin devam ettiği 25 yaşındaki forvet oyuncu Marius Silviu Alexe, Karabük’e gelerek özel Medikar Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçtikten sonra kırmızı mavili ekibe imza attı. Hikmet Ferudun Tankut Tesisleri'nde asbaşkan ve basın sözcüsü Hakan Yılmaz, yönetim kurulu üyeleri Suat Aksu ve Seyit Ahmet Karabacak’ın hazır olduğu imza töreninde Alexe 2 yıllık resmi sözleşmeye imza attı. İmza töreni sonrası açıklama yapan Karabükspor Asbaşkanı ve Basın sözcüsü Hakan Yılmaz, transfer çalışmalarının devam ettiğini ve bu kapsamda deneyimli oyuncu Marius Silviu Alexe kadrolarına kattıklarını söyledi. Kardemir Karabükspor’a geldiği için çok mutlu olduğunu ifade eden Alexe ise, “Hem kendim için hem de takımımın için başarılı olmak istiyorum. Karabükspor’u biliyordum ve takip ediyordum. Burada oynayan Romayalı futbolcu arkadaşlarım vardı. Ben de burada başarılı olarak takımımızı yeniden Süper Lig’e çıkmak istiyoruz. Bunun için de takım arkadaşlarımla birlikte elimizden geleni yapacağız. Forvet oyuncu olmam dolayısıyla hedefimin mutlak gol atmak ama asıl amacım takımı yeniden Süper Lig'e çıkarmak” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Ocak, 2026 20:45 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Başkan Çetinkaya Ankara Caddesi’nde esnaf ve vatandaşlarla buluştu

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, kentin önemli ticaret ve sosyal akslarından biri olan Ankara Caddesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.
Cadde üzerindeki iş yerlerini tek tek ziyaret eden Başkan Çetinkaya, esnafın talep ve beklentilerini dinleyerek yürütülen belediye çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulundu. Ziyaret kapsamında vatandaşlarla da sohbet eden Çetinkaya, günlük yaşama ilişkin görüş ve önerileri dinleyerek taleplerin ilgili birimlerce değerlendirilmesi için not alınmasını sağladı.
Ziyarete ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Özkan Çetinkaya, şehir yönetiminde sahada olmayı ve istişare kültürünü esas aldıklarını belirterek, "Karabük’te hizmet anlayışımızın merkezinde hemşehrilerimiz yer alıyor. Esnafımızdan ve vatandaşlarımızdan aldığımız her geri bildirim, şehrimizin geleceğine dair attığımız adımlarda yol gösterici oluyor. Daha düzenli ve daha yaşanabilir bir Karabük için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz" dedi.
Başkan Çetinkaya, kamuoyunda yer alan bazı iddialara da açıklık getirerek Ankara Caddesi’ne ilişkin "yıkım" haberlerinin gerçeği yansıtmadığını vurguladı. Ankara Caddesi için bir planlama sürecinin yürütüleceğini ancak herhangi bir yıkımın söz konusu olmadığını ifade eden Çetinkaya, Cumapazarı mevkiinde kentsel dönüşüm çalışmalarının başlayacağını, sürecin vatandaşların hakları gözetilerek ve istişare içerisinde yürütüleceğini kaydetti.

Bizi sosyal medyadan takip edin