Karabük Postası tarafından
10 Mayıs, 2019 13:48 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

KARDEMİR ilk çeyrekte 67 milyon TL kar elde etti 

Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş. (KARDEMİR), konsolide olarak 2019 yılının ilk çeyreğinde 67 milyon 580 bin 672 TL net kar elde etti. KARDEMİR A.Ş. tarafından Kamu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada, 2019'un ilk çeyreğinde konsolide olarak 67 milyon 580 bin 672 TL net kar elde ettiğini açıkladı. KARDEMİR A.Ş.'nin yılın ilk 3 ayında yurt içi ve yurt dışı net satış geliri 1 milyar 636 milyon 56 bin 969 TL olarak gerçekleşti. Şirketin geçen yılın aynı döneminde net satış geliri ise 1 milyar 288 milyon 506 bin 668 TL olarak açıklanırken net karı ise 235 milyon 53 bin 326 TL olarak gerçekleşmişti.

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Mart, 2025 00:00 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

TEM’deki feci kazada ölü sayısı 3’e yükseldi

TEM Otoyolu’nun Bolu geçişinde Tofaş’ın hurdaya döndüğü kazada meyyit sayısı 3’e yükseldi.
Kaza, saat 18.45 sıralarında TEM Otoyolu’nun Bolu geçişinde Çaydurt mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, İstanbul istikametinde seyreden M.B. yönetimindeki 41 AGF 939 plakalı Tofaş marka araba, şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu dinlenme tesisi önündeki bariyerlere çarptı. Çarpmanın tesiriyle Tofaş marka araba savrularak taklalar attı. Kazada araba hurdaya dönerken olay yerine jandarma, sıhhat ve itfaiye takımı sevk edildi. Kazada araba şoförü M.B. ağır yaralanırken araçta yolcu olarak bulunan E.D. ve A.K olay yerinde hayatını yitirdi.
Kazada yaralanan M.B. de, tedavi altına alındığı İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesinde yapılan tüm müdahalelere karşın kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.