Karabük Postası tarafından
12 Kasım, 2019 08:48 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

KARDEMİR ile Milli Eğitim arasında protokol

Karabük İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları AŞ. (KARDEMİR) iş birliğinde "Bağlı Ortaklık, Taşeron, Alt İşveren ve Müteahhitlere Açılacak Kurslara" ilişkin protokol imzalandı. KARDEMİR Genel Müdür Yardımcısı Uğur Altundağ ve İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu arasında imzalanan protokol ile Karabük İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile KARDEMİR iş birliğinde, işyerinde bağlı ortaklık, taşeron, müteahhit, alt işverenlerin tehlikeli ve çok tehlikeli sınıfta yer alan işlerde çalıştıracakların mesleki eğitimleri, her türlü yaygın eğitim programları ve modül kurs programları verilerek belgelendirmeleri yapılacak.

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Mart, 2025 00:15 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük’te uyuşturucu operasyonunda 1 tutuklama

Karabük’te düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan kuşkulu, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Karabük İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat, Narkotik Kabahatlerle Gayret ve Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Ofis Amirliği grupları uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor. Vilayet merkezinde düzenlenen operasyonda S.Y. isimli şahıs gözaltına alındı. Şüphelinin ikameti, iş yeri ve aracında yapılan aramalarda daralı yükü 0.50 gram bonzai, net yükü 21.13 gram peçeteye emdirilmiş vaziyette 5 modül bonzai, birer adet cam aparat, rulo peçete, şişe saf su, ruhsatsız tabanca, pompalı tüfek, muşta, 3’er adet aseton, tabanca fişeği ve 10 adet kartuş ele geçirildi. Gözaltına kuşkulu, süreçlerinin akabinde sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.