Karabük Postası tarafından
25 Ekim, 2016 14:28 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

KARDEMİR A.Ş Genel Müdürü Yılmaz Görevinden Ayrıldı

Karabük Demir ve çelik İşletmeleri (KARDEMİR) A.Ş’de 20 aydır görevde bulunan Genel Müdür Uğur Yılmaz görevinden ayrıldı. KARDEMİR A.Ş tarafından KAP’a yapılan açıklamada, “02.02.2015 tarihinden bu yana Şirketimizde Genel Müdür olarak görev yapmakta olan Sn. Uğur Yılmaz, Yönetim Kurulumuz ve Sn. Yılmaz'ın varmış oldukları mutabakat gereği Genel Müdürlük görevinden 24.10.2016 tarihi itibarıyla ayrılmıştır. Yeni Genel Müdür atanana kadar yerine Ticari Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürütmekte olan Sn. Ercüment Ünal'ın vekalet etmesi kararlaştırılmıştır” ifadesine yer verildi.

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Mart, 2025 00:37 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Samsun’da 4 bin 816 adet sentetik ecza ele geçirildi

Samsun’da polis tarafından düzenlenen operasyonda 4 bin 816 adet sentetik ecza ve 1 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi.
Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü takımları, İlkadım ilçesinde K.Ö. (25) isimli şahsın ikametine operasyon düzenledi. Adreste yapılan aramada ebeveyn banyosunda bir kutu içine gizlenmiş halde 4 bin 816 adet sentetik ecza, 1 adet ruhsatsız tabanca ve 44 adet tabanca fişeği ele geçirilirken, K.Ö. gözaltına alındı.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.