Karabük Postası tarafından
25 Mart, 2020 07:45 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

KARDEMİR A.Ş. Genel Kurulu iptal edildi

Karabük Demir ve Çelik İşletmeleri (KARDEMİR) AŞ., 30 Mart’ta gerçekleştireceği Olağan Genel Kurul toplantısını Korona virüs tedbirleri kapsamında iptal edilerek ileri bir tarihe ertelendiğini duyurdu. KARDEMİR AŞ., tarafından Kamu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan açıklama da şu ifadelere yer verildi; “ Yönetim Kurulumuzun 23.03.2020 tarih ve 2020/ 74 sayılı kararı ile Covid-19 (Korona virüs) salgını nedeniyle, hastalığın ülkemizde yayılmasının önlenmesine dair tedbirler çerçevesinde, 30 Mart 2020 tarihinde yapılacağı ilan edilen genel kurul toplantımızın ileri bir tarihte yapılmak üzere iptal edilmesine karar verilmiştir. Oluşacak gelişmelere göre yeni toplantı tarihi tespit edildiğinde tekrar ilan edilecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Nisan, 2025 11:14 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Ovacık’ta Ağaçlarını Dona Karşı Ateş Yakarak Koruyor

Karabük’ün Ovacık ilçesinde bir vatandaş, Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün zirai don uyarısının ardından meyve ağaçlarını korumak için ateş yakarak önlem aldı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, bölgede hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin altına düşeceği ve zirai don riskinin bulunduğu bildirilmişti. Uyarıların ardından bazı vatandaşlar bahçelerinde önlem almaya başladı. Ovacık ilçesine bağlı Ganibeyler köyünde yaşayan Ramazan Işık, gece saatlerinde etkili olması beklenen don olayına karşı bahçesindeki meyve ağaçlarının zarar görmemesi için harekete geçti. Ağaçların çevresinde ateş yakan Işık, bu yöntemle sıcaklık düşüşüne karşı ürünlerini korumaya çalıştı.

Öte yandan Işık, yiyecek aramak için bahçesinin önüne gelen tilkiyi de cep telefonu kamerası ile görüntüledi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.