Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
03 Mart, 2018 13:44 tarihinde yayınlandı
0

KARDEMİR, 2017 yılı karını 251 milyon TL olarak açıkladı 

Kar payı dağıtılmayacak

Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş. (KARDEMİR), konsolide olarak 2017 yılında net karını 251 milyon 504 bin 356 lira olarak açıkladı.
KARDEMİR AŞ. tarafından Kamu Aydınlatma Platformu’na (KAP) gönderilen bilançoda, 2017 yılında konsolide dönem karının 251 milyon 504 bin 356 lira net kar olduğu belirtildi. KARDEMİR AŞ.’nin bir önceki yıl dönem sonu karını konsolide olarak 123 milyon 877 bin 133 lira zarar olarak açıklamıştı. KARDEMİR AŞ., 2017 yılında konsolide olarak net satış geliri ise 3 milyar 972 milyon 625 bin 977 TL olarak gerçekleştirirken, bir önceki yıl dönem net satış geliri 2 milyar 336 milyon 737 bin 97 TL olarak gerçekleşmişti.
Öte yandan KARDEMİR AŞ.’nin 2017 yılı konsolide net satış gelirinin 3 milyar 623 milyon 852 bin 600 TL’sini yurt içi, 384 milyon 10 bin 217 TL’sini ise yurt dışı olarak gerçekleştirdi.
“KAR PAYI DAĞITILMAYACAK”
KARDEMİR AŞ. tarafından KAP’a gönderilen bir diğer açıklamada, şirketin 2017 yılı faaliyetlerinin görüşüleceği Olağan Genel Kurul’un 28 Marta Çarşamba günü gerçekleştirileceği, ayrıca 2017 yılında elde edilen kardan dolayı kar payı dağıtılmayacağı bildirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
sefer yilmaz cok uzuntuluyuz lSTHr9vD
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Mayıs, 2026 04:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Sefer Yılmaz: “Çok üzüntülüyüz”

Bodrum FK Teknik Sorumlusu Sefer Yılmaz, Çorum FK’ya 2-0 mağlup olarak Süper Lig’e yükselme hayaline veda ettikleri karşılaşmanın ardından, “Çok üzüntülüyüz. İçeride bütün futbolcu arkadaşlarımız bu üzüntüyü yaşıyor. Bugün buraya finale çıkmak için gelmiştik” dedi.

Trendyol 1. Lig play-off yarı finali rövanş maçında Bodrum FK, deplasmanda Çorum FK’ya 2-0 mağlup oldu. Bu sonuçla Süper Lig hayaline veda eden Bodrum FK’da teknik sorumlu Sefer Yılmaz, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Çorum’a finale çıkmak için geldiklerini dile getiren Yılmaz, “Çok üzüntülüyüz. İçeride bütün futbolcu arkadaşlarımız bu üzüntüyü yaşıyor. Bugün buraya finale çıkmak için gelmiştik. Ama çok iyi oynadığımız ilk maçta daha farklı skorla gelebilseydik çok daha değişik şeyler olabilirdi. Bugün burada biraz atmosferden de söz etmek lazım. Maçtan önce başlayan olaylar stadyumda da devam etti. Otobüsümüzün camları kırıldı, her türlü şiddete maruz kaldık. Tabii hakemler de biraz bu olayların etkisinde kaldı, sindiler. Bugün Çorum halkı maça iyi hazırlanmış. Sadece takımla değil, bütün seyircisiyle, şiddet olaylarıyla maça iyi hazırlanmışlar. Maalesef kötü şeyler. Biz sezon başından beri sadece futbol oynamaya çalışıyoruz. Bodrum’a gelen bütün takımlara en güzel misafirperverliğimizi gösterdik ama maalesef bugün burada bunu göremedik. O yüzden de üzgünüz. Yoksa tabii ki Çorum FK iyi bir takım. Belki de finalde galip gelip Süper Lig’e de çıkabilir ama bu şeyler üzücü. Futbol adına bugün maalesef çok olaylar yaşandı. İnşallah bir daha yaşanmaz” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin