blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Şubat, 2025 04:30 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Karda kayak keyfi hastanede bitti… Genç kızın duvara çarpma anı kamerada

Bartın’da tesirli olan kar yağışında tepsi ile kayan genç kız, duvara çarptı. Meydana gelen olayda ağır yaralan genç kız hastaneye kaldırıldı.
Bartın’da şiddetli kar yağışı nedeniyle Demirciler Mahallesi Kürtyaması Sokak’ta tepsi ile kayan Ş.S., duvara çarptı. Olayın akabinde hareketsiz yerde yatan genç kıza olay yerine çağrılan sıhhat grupları tarafından birinci müdahalesi yapıldı. Hastaneye kaldırılan genç kızın sıhhat durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.
Öte yandan genç kızın duvara çarptığı anlar ise cep telefonu kamerasına yansıdı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Kasım, 2025 00:30 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Başkan Karakaş, “Yenice ıhlamur balının AB’den coğrafi işaret alması gurur kaynağı”

Yenice Belediye Başkanı Serkan Karakaş, ilçeye mahsus ıhlamur balının Avrupa Birliği tarafından coğrafik işaret tescili almasının büyük bir gurur kaynağı olduğunu belirtti.
Karakaş, yaptığı açıklamada, Yenice’nin isminin bir defa daha memleketler arası arenada duyulduğunu söz ederek, "Avrupa Birliği’nin coğrafik işaret tesciliyle ıhlamur balımız artık dünya pazarlarında hak ettiği pahaya yine kavuşuyor. İlçemiz için tarihî bir gün yaşıyoruz" dedi.
Projeye emek veren tüm kurumlara teşekkür eden Karakaş, "Başta Tarım ve Orman Bakanımız İbrahim Bey olmak üzere, Valimize, milletvekillerimize ve Kaymakamımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Ayrıyeten süreç boyunca dayanak veren tüm sivil toplum kuruluşlarımıza ve üreticilerimize de şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu.
Karakaş, Yenice’nin doğal eserlerinin memleketler arası tanınırlığının artmasının bölge iktisadına kıymetli katkı sağlayacağını tabir etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin