Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
17 Haziran, 2022 14:07 tarihinde yayınlandı
0

KARÇEL, İhracatta 148. Sırada

Karabük Demir ve Çelik Fabrikalarına (KARDEMİR) bağlı KARÇEL, 22 bin 412 ton rekor üretim ile tamamladığı 2021 yılında yaptığı 9 bin 600 ton ihracat ile çelik sektöründe 148’inci sırada yer aldı.
KARDEMİR’den yapılan açıklamada; “1 Eylül 1966 tarihinde Türkiye ilk çelik konstrüksiyon atölyesi olarak kurulan şirketimiz KARÇEL A.Ş., 22.412 ton üretim rekorları kırarak tamamladığı 2021 yılında toplamda yapmış olduğu 9.600 ton ihracat ile Türkiye geneli çelik sektöründe 23.156 firma arasından 148. sırada yer aldı.

Yaklaşık olarak 36.000 m2’lik kapalı alana ve 30.000 m2’lik açık alana sahip çelik yapı fabrikamız, CNC, elektronik, mekanik, hidrolik modern tezgahlar ve 50 Ton’a kadar kaldırma kapasiteli 104 adet köprü vinçler ile teçhiz edilmiş olup, bugün Türkiye’nin en büyük çelik yapı fabrikalarından biridir. Her cins ve karakterde çelik yapı konstrüksiyon imalatı yapabilecek niteliklere sahip tecrübeli teknik ve kalifiye çalışan kadrosu ile KARÇEL olarak 2022 yılında da projelerini sürdürmeye ve yeni ihracat üretimleri için çalışmalarına tüm hızıyla devam edecektir.

THYSSENKRUPP, KWANSOO, SIEMPELKAMP, OUTOTEC ve BEDESCHI SPA gibi firmalar ile uluslararası projelerde yer alan bir çok güçlü global şirketin onaylı tedarikçi listelerine girmeyi başaran şirketimiz Karçel, üretimde verimliliği ve sürdürülebilirliği arttırmak amacı ile Türkiye’de nükleer enerji alanında Rusya Federasyonu yönetmelik standartlarına göre çelik imalat ve montaj işleri hususunda “Uygunluk Değerlendirme Sertifikası’na” sahip ilk firma olmuş ve çelik konstrüksiyon köprü alanında Amerika, Kanada, Katar, Birleşik Arap Emirlikleri ve bir çok ülkede geçerliliği olan American Institute of Steel Construcion sertifikasını portföyüne eklemiştir” denildi.

KARÇEL’in ihracatları ise şu şekilde;

“Irak Erbil Çelikhane Binası Çelik Konstrüksiyon İmalatı ve montajı, Senegal Stadyum Kanopi Çelik İmalatı, Afrika Demiryolu Hatları Kurulumu, Tayland Rafineri Modernizasyonu, Rusya Liman Genişleme Projesi, Benin Otel Yapısal Çelik, Malta Gantry İmalatı”  (Nurettin Acar)

Bizi sosyal medyadan takip edin
corumda galatasaray taraftarlar sokaklari bayram yerine cevirdi cqsZWxdR
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Mayıs, 2026 08:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Çorum’da Galatasaray taraftarlar sokakları bayram yerine çevirdi

Galatasaray’ın şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından Çorum’da ve Alaca ilçesinde binlerce taraftar sokaklara döküldü. Kadeş Barış Meydanı ve şehrin ana caddelerinde bir araya gelen her yaştan vatandaş, şampiyonluğu meşaleler ve tezahüratlarla kutladı.

Trendyol Süper Lig’de Galatasaray’ın şampiyonluğunu garantilemesiyle Çorum’da ve Alaca ilçesinde taraftarlar maçın bitiş düdüğüyle birlikte ellerindeki bayraklar ve formalarla sokaklara akın etti. Sarı-kırmızılı taraftarlar, kutlamaların merkezi olan Kadeş Barış Meydanı’nda marşlar eşliğinde doyasıya eğlendi. Şehrin en işlek caddelerinde yüzlerce araçla konvoylar oluşturuldu. Sarı-kırmızılı taraftarlar, bayraklarla süslenen araçlarıyla şehir turu attı.

“İyi ki Galatasaraylıyız”

Maç sonrasında sokağa çıkarak kutlamalara katılan Cüneyt Çeltek, “Çok mutluyuz şu anda duygularımı anlatamıyorum. İyi ki Galatasaraylıyız. Çok teşekkür ediyorum babama anneme. Ben babadan Galatasaraylıyım. Evlatlarımda benimle birlikte bu takımı tutuyorlar. Tüm Galatasaray oyuncularına ve camiasına bizlere bu duyguyu yaşattıkları için çok teşekkür ediyoruz” dedi.

“İlklerin takımı Galatasaray”

Büyük sevinç yaşadığını ifade eden Engin Sadık Öz de, “Bu sene oğlumun 4. şampiyonluğu, doğdu doğalı şampiyonluk kutluyor. Seneye inşallah 5. şampiyonluğu kutlayacağız üst üste. İlklerin takımı Galatasaray. Alkışlayalım” diye konuştu.

“Seneye 5. kez şampiyon olup kendi rekorumuzu tazeleyeceğiz” diye konuştu.

Dört kez üst üste şampiyon olmanın bir kez daha gururunu yaşadığını söyleyen UltrAslan Taraftar Grubu Çorum Koordinatörü olan Mustafa Dalkıç ise, “Gururluyuz ve mutluyuz dört sene üst üste şampiyon olmanın gururu bir kez daha yaşıyoruz. Seneye beşinci kez şampiyon olup kendi rekorumuzu tazeleyeceğiz. İnşallah Avrupa’da aynı başarıyı gösterip şampiyonlar liginde güzel yerlere gelmeyi hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin