Karayolları Trafik Haftası Bugün Başlıyor - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
03 Mayıs, 2015 09:02 tarihinde yayınlandı
0
0

Karayolları Trafik Haftası Bugün Başlıyor

Ülkemiz genelinde trafik düzeni ve güvenliğinin sağlanarak devam ettirilebilmesi ve trafik kazalarından kaynaklanan kayıpları azaltmak amacıyla, her yıl Mayıs ayının ilk Cumartesi günü başlayan “Karayolları Trafik Haftası” programı 4 Mayıs Pazartesi günü kent Meydanında gerçekleştirilecek.
Saat 13.30’da kemal Güneş Caddesi belediye başkanlığı önünden Kortej Yürüyüşü Kent Meydanına kadar Kortej Yürüyüşü yapılacak. Kent meydanındaki program ise saat 14.00’de saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayacak. Açılış konuşmalarının ardından Karabük Üniversitesi Tiyatro Grubu gösteri yapacak. Mustafa yazıcı Anadolu Lisesi öğrencilerinin gösterisinin ardından ödül töreni düzenlenecek. Daha sonra Yaşam Tünelinin tanıtımı ve tünel içersisinde slayt gösterileri yapılacak. Ardından İl Emniyet Müdürlüğü ve İl jandarma Komutanlığına bağlı trafik birimlerinin araçlarının tanıtımı ve stant açılışı yapılacak. Kutlamalara tüm vatandaşlar davet edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
spor yaparken fenalasan hemsire hayatini kaybetti ZpOyJGRl
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Mart, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Spor yaparken fenalaşan hemşire hayatını kaybetti

Zonguldak’ta bir salonda spor yaptığı esnada fenalaşarak hastaneye kaldırılan hemşire, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Edinilen bilgiye göre, olay akşam saatlerinde Bahçelievler Mahallesi’ndeki bir spor salonunda yaşandı. Türk Kızılay Zonguldak Şubesi’nde görev yapan hemşire Eda Kerim Tekin (47), spor salonunda antrenman yaptığı esnada rahatsızlandı. Fenalaşan Tekin için salona çağrılan sağlık ekipleri, hemşireye ilk müdahaleyi yaptı. Ambulansla Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılan Tekin, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Eda Kerim Tekin’in 21 yıldır Kızılay’da görev yaptığı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin