blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Aralık, 2025 16:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Karapınar anaokulu için protokol imzalandı

Zonguldak Valiliği öncülüğünde, Çaycuma İlçesi Karapınar Beldesi’ne kazandırılacak olan anaokulu üretim işi için önemli bir iş birliği protokolü imzalandı. Eğitime yapılan yatırımın geleceğe yapılan yatırım olduğu vurgulanan merasim, Vali Osman Hacıbektaşoğlu’nun iştirakiyle gerçekleşti.
Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu’nun makamında imzalanan protokolle, Karapınar Beldesi’ne çağdaş bir anaokulu kazandırma yolunda birinci adım atıldı.
"Çaycuma İlçesi Karapınar Beldesi Anaokulu Yapım İşi İş Birliği Protokolü"ne, Vali Osman Hacıbektaşoğlu’nun yanı sıra; Çaycuma Kaymakamı Adem Kaya, İlçe Ulusal Eğitim Müdürü Ayhan Alagöz, İlçe Ulusal Eğitim Şube Müdürü Özkan Yıldırım, Karapınar Belediye Lideri Necdet Dernek ve anaokulunun imaline katkı sağlayacak olan firma yetkilisi Türker Piri katıldı.
Protokol merasiminde konuşan Vali Osman Hacıbektaşoğlu, okul öncesi eğitimin kıymetine dikkat çekti. Vali Hacıbektaşoğlu, eğitimin çocukların akademik, toplumsal ve duygusal gelişimindeki kritik rolüne değinerek, hayata geçirilecek anaokulunun bölge için değerli bir kazanım olacağını tabir etti.
Vali Hacıbektaşoğlu, konuşmasında şu tabirlere yer verdi: "Eğitime yapılan her yatırımın, aslında geleceğe yapılan en kıymetli yatırım olduğunun şuurundayız. Bu anaokulu, Karapınar’daki çocuklarımızın daha güzel kaidelerde eğitim almasına imkan tanıyacaktır."
Vali Hacıbektaşoğlu, protokolün Çaycuma ve Karapınar’a güzel olmasını dileyerek, projenin hayata geçmesine katkı sağlayan tüm kurumlara ve hayırsever iş insanı Türker Piri’ye teşekkürlerini iletti.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Aralık, 2025 16:07 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Alaplı’da karşı yola geçmeye çalışan çocuğa tır çarptı: 1 yaralı

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde karşıya geçmek isteyen 13 yaşındaki çocuğa, tır aracın çarpması sonucunda yaralandı.
Alaplı Karşıyaka İstanbul caddesi üzerinde meydana gelen olayda, yolun karşısına geçmek isteyen 13 yaşındaki M.Ö,’yü 34 SN 6828 plakalı şoför M.C, ilişkin tır aracı çarptı. Meydana gelen kazada 13 yaşındaki M.Ö, yaralanırken durumun haber verilmesi üzerine bölgeye sıhhat ve polis takımları sevk edildi. Birinci müdahaleyi etraftaki vatandaşların yaptığı çocuğa, olay yerine gelen sıhhat takımlarınca hastaneye sevk edildi. Polis takımları kazaya ait inceleme başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.