Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
11 Mayıs, 2018 13:40 tarihinde yayınlandı
0

Karaoğlu’ndan, “HES” dayanışmasına destek

27.Dönem Cumhuriyet Halk Partisi Karabük Milletvekili Aday Adayı Sedat Karaoğlu, Yenice’de gerçekleştirdiği bir takım ziyarette, “Yenice Şeker Kanyonu’nda HES’e Hayır” platformuna destek vererek, alınan bu yanlış kararın iptali için, doğanın katledilmesine izin vermemek için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Şeker Kanyonunda yapılması planlanan Hidroelektrik Santral (HES) ile ilgili, Yenice Platformu ve TEMA Vakfı Karabük İl Temsilciliği tarafından bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Büyük katılım sağlanan toplantıya giderek mücadeleye destek olan Karabük Milletvekili Aday Adayı Sedat Karaoğlu, “Mücadelemizde, inancımızda bitmeyecek, ta ki derelerimiz özgür akana kadar. Zafer mutlaka inananlarındır” dedi.

Yenice ziyareti sırasında Cumhuriyet Halk Partisi İlçe başkanlığını da ziyaret eden Karaoğlu, partililer ile istişarelerde bulundu. Karabük’ün ve Yenice’nin daha yaşanılabilir hale gelmesi için yola çıktığını dile getiren Karaoğlu’na partililer ve Yeniceliler büyük ilgi gösterdi. İlk günden bugüne Yenice’de kurulması planlanan HES kararına karşı çıkan Karaoğlu, “kararın iptali için ne gerekiyorsa yapacağız” şeklinde konuştu

Bizi sosyal medyadan takip edin
boluda dereler tasti tarim arazileri sular altinda kaldi TIAz2hDF
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Haziran, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Bolu’da dereler taştı, tarım arazileri sular altında kaldı

Bolu’nun Mudurnu ilçesinde etkili olan şiddetli sağanak yağış sonrası derelerin taşması sonucu bazı tarım arazileri ve yollar sular altında kaldı.

Mudurnu ilçesinde dün öğleden sonra başlayan ve şiddetini artıran yağışlar bölgede taşkınlara neden oldu. İlçeye bağlı Tımaraktaş köyü sınırları içerisinde etkili olan şiddetli yağışın ardından derelerde su seviyesi aniden yükseldi. Ormanlık alanın içerisinden geçerek taşan sular, çevredeki tarım arazilerini sular altında bıraktı. Taşkın suları nedeniyle ekili araziler zarar görürken, dere kenarlarında bulunan yollar da sulara gömüldü. Bölgede suların çekilmesiyle birlikte tarım arazilerindeki hasarın boyutunun ortaya çıkması bekleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin