Yenice Belediye Başkanı Sertaş Karakaş, ilçenin dayanışma ve birlik ruhunu vurgulayan anlamlı bir mesaj yayımladı. Karakaş, “Bazı şehirler vardır; büyüklüğüyle değil, yüreğiyle anılır. Bizim ilçemiz de tam olarak böyledir” dedi.
Başkan Karakaş, Yenice’de insanların sadece aynı sokakları paylaşmadığını belirterek, “Aynı sevinçlere ortak olur, aynı dertlerde omuz omuza durur” ifadelerini kullandı. Memleket sevgisinin yalnızca güzel günlerde sahip çıkmak olmadığını vurgulayan Karakaş, “Zor zamanlarda taşın altına elini koyabilmek, doğasına, tarihine ve geleceğine sahip çıkabilmektir. İlçemizin en büyük gücü de işte bu birlik ruhudur” diye konuştu.
Yenice’de vefa, samimiyet ve dayanışmanın ön planda olduğunu ifade eden Karakaş, “İnsanlarımız, kişisel menfaatlerini değil, memleketinin menfaatlerini ön planda tutar. Bir ilçenin gerçek zenginliği, betonunda değil, yüreğinde yaşayan insanlarının karakterindedir” dedi.
Doğaya sahip çıkan, esnafı destekleyen, komşusunu gözeten ve gelecek için emek veren herkese teşekkür eden Başkan Karakaş, “Birlik oldukça, birbirimize inandıkça aşamayacağımız hiçbir engel yoktur. Biz de bu inançla, ilçemizin her köşesine hizmet ulaştırmak, hemşerilerimizin hayatına değer katmak ve geleceğimizi daha güçlü yarınlara taşımak için gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz. Çünkü bu memleket hepimizin; koruyacak, büyütecek ve yarınlara hep birlikte taşıyacağız” ifadeleriyle sözlerini tamamladı.


