Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Şubat, 2024 22:44 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karaelmas Turizm Ekspresi 12 Nisan’da ilk seferini yapacak

Ankara’dan Zonguldak'a sefer yapacak turistik "Karaelmas Turizm Ekspresi", ilk seferini 12 Nisan’da yapacak. Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alparslan’ın başkanlığında Ankara’da "Karaelmas Turizm Ekspresi" ile ilgili toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda, Ankara’dan Zonguldak'a sefer yapacak olan "Karaelmas Turizm Ekspresi"nin Ramazan Bayramı’nın 3. günü 12 Nisan'da ilk seferini gerçekleştirmesi kararı alındı. AK Parti Karabük Milletvekili Ali Keskinkılıç, bu seferin Doğu Ekspresi’nden sonra ilk defa demiryolu turizmi ile ismini yurt içi ve yurt dışı genelinde turizmcilere sesini duyuracağını belirtti. Keskinkılıç, "İlk seferde Karabük il sınırlarına geldiğinde Safranbolu‘da iki gece ve Eskipazar Hadrianopolis Antik Kenti’nde ve Yenice ilçesinde belli bir saat aralığında açılışa özel duraklayacak. Tren seferi Ankara Kalecik’ten başlayarak, güzergah olarak Ankara, Kalecik, Çankırı, Çerkeş, Eskipazar, Yenice, Safranbolu, Filyos, Bartın, Amasra ve son olarak Zonguldak hatlarında vatandaşlara hizmet sunacak. İnsanlar ilkbahar ve sonbaharda Karadeniz keyfi yaşarken, bölgede turizm hareketliliği artacak. Zonguldak, Karabük, Bartın ve ülke ekonomisine ayrı bir gelir kaynağı sağlayacak" dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Temmuz, 2025 00:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Seyir halindeki Tofaş otomobil alev topuna döndü

Düzce’de seyir halindeki araba bir anda alev aldı. Alev topuna dönen arabadaki yangın itfaiye gruplarının çalışması ile söndürüldü.
Yangın Beyciler Mahallesi 1752. Sokak üzerinde meydana geldi. Alınan bilgilere nazaran Konuralp istikametinden Düzce istikametine seyir halinde olan şoförü ve plakası öğrenilemeyen Tofaş arabadan belirlenemeyen bir sebeple alevler yükseldi. Şoförü arabası terk ederken, araç kısa mühlet içerisinde alev topuna döndü. Etraftakilerin ihbarı ile bölgeye ulaşan Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü takımları alev topuna dönen arabadaki yangını söndürerek denetim altına aldı. Araba kullanılamaz hale geldi. Husus ile ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin