Karadeniz’de hamsi bereketi - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Kasım, 2024 04:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Karadeniz’de hamsi bereketi

Kastamonu’nun Çatalzeytin ilçesinde, balıkçılar tarafından kasalar dolusu hamsi yakalandı.

Kastamonu açıklarında balıkçılar tarafından tutulan hamsi, kasalara konularak Çatalzeytin Balıkçı Barınağına getirildi. Çatalzeytin Ginolu Balıkçı Barınağından kasalar dolusu tutulan 7 bin 770 kilogram hamsi, karaya çıkartıldı. Çatalzeytin İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerince yasal boyutlarının da kontrol edildiği hamsilerin yasal avlanabilir boyutlarda olduğu belirlendi.

Çatalzeytin İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünden yapılan açıklamada, hamsi sezonunun bereketiyle açıldığını belirtilerek, “Sezona umutla başlayan balıkçılarımızı tebrik ediyor, bereketli ve bol kazançlı bir av sezonu diliyoruz. Karadeniz’in eşsiz lezzeti sofralarınıza ulaşmak için yola çıktı” denildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunspordan atilla karaoglan tepkisi 4FWTNhQh
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Nisan, 2026 00:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsunspor’dan ‘Atilla Karaoğlan’ tepkisi

SAMSUN (İHA) – Süper Lig ekiplerinden Samsunspor, Türkiye Kupası çeyrek final müsabakasına Atilla Karaoğlan’ın atanmasına tepki göstererek, “kabul edilemez” olarak nitelendirdi.

Süper Lig’de 2 hafta önce oynanan Çaykur Rizespor-Samsunspor maçını yöneten ve tartışmalı kararlara imza atan hakem Atilla Karaoğlan, yarın oynanacak Samsunspor-Trabzonspor Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesine atandı. Samsunspor, yazılı bir açıklama yaparak hakem atamasına tepki gösterdi. Kırmızı-beyazlı kulüpten yapılan duyuruda duyuruda şu ifadelere yer verildi:

“Daha iki hafta önce Çaykur Rizespor ile oynadığımız karşılaşmada, Teknik Direktörümüz Thorsten Fink’e tartışmalı bir kararla gösterdiği kırmızı kart sonrası 3 maç ceza almasına neden olan hakem Atilla Karaoğlan’ın, Trabzonspor ile oynayacağımız Türkiye Kupası çeyrek final müsabakasına yeniden atanmasını kabul edilemez buluyoruz. Teknik Direktörümüzün cezası henüz devam ederken, bu karara sebep olan hakemin sahada görev alacak olması futbolun adalet duygusuyla örtüşmemektedir. Geniş bir hakem havuzu bulunmasına rağmen, böylesine kritik bir karşılaşma öncesinde aynı ismin tekrar maçımızda görevlendirilmesini doğru bulmadığımızı kamuoyunun bilgisine sunarız. Türkiye Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Kurulu’nun, hatalı olduğunu düşündüğümüz bu kararı yeniden gözden geçirmesini bekliyoruz. Kulübümüz, Türk futbolunda daima adalet ve eşitlik ilkesine sahip çıkmakta olup, futbolumuzu yönetenlerin de bu hassasiyetimizi anlamalarını beklemekteyiz.”

Atilla Karaoğlan’ın 9 Nisan’da yönettiği karşılaşmayı Samsunspor, Rizespor karşısında 4-1 kaybetmişti.

Bizi sosyal medyadan takip edin