Karabük’ün Trafiğine Köprülü Çözüm - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
22 Haziran, 2017 14:28 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’ün Trafiğine Köprülü Çözüm

Karabük’ün en büyük sorunlarından biri olan ulaşım sorununu çözecek projenin müjdesini AK Parti Karabük Milletvekili Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve spor Komisyonu Başkan Vekili Prof. Dr. Burhanettin Uysal verdi.

Karabük’te şehir merkezindeki ulaşımı rahatlatacak önemli  projelerden biri olan KARDEMİR Köprülü Kavşağı’nın proje ihalesinin 21 Haziran 2017 tarihinde Karayolları 15. Bölge Müdürlüğü tarafından gerçekleştirildiğini belirten Milletvekili Prof. Dr. Burhanettin Uysal, ihale sonucunun kesinleşmesinin ardından inşaat çalışmalarına başlanacağını söyledi.

hqdefault

 

KARDEMİR Köprülü Kavşağı’nın yatırım programına alınması, proje çalışmalarının tamamlanması ve ardından da yapım ihalesinin gerçekleştirilmesi için yoğun gayret gösterdiklerini ifade eden Milletvekili  Uysal, “KARDEMİR Köprülü Kavşağı projesinin her safhasında olduğu gibi yapım sürecinde de takipçisi olacağız ve en kısa sürede hizmete geçmesi için girişimlerimizi sürdüreceğiz” diye konuştu.

Karabük’ün  AK Parti hükümetleri ile asırlık hayallerine kavuşarak her alanda bambaşka bir noktaya geldiğini belirten Milletvekili Uysal, “Bu yatırımlar sayesinde Karabük’ümüzün gelişmesi hızlandı, bundan sonra da yapılacak yatırımlarla Karabük daha da büyüyecek ve gelişecek. Buradan bir kez daha bu hizmetlerin gelmesinde, 15 yıllık iktidarı ve hükümetleriyle Karabük’ü adeta çağ atlatan yatırımların öncüsü olan başta Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Sayın Ahmet Arslan’a, tüm AK Parti hükümetleri, milletvekillerimiz ve emeği geçen herkese Karabüklüler adına bir kez daha şükranlarımı sunarım” dedi.

 

 

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
kpyeni 16
Mustafa Akgün Avatarı
Mustafa Akgün tarafından
27 Nisan, 2026 10:42 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te kamu yatırımları hız kesmeden devam ediyor

Karabük İl Özel İdaresi tarafından yürütülen “Eflani İlçesi Hükümet Konağı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü Binası Yapım İşi” projesinde çalışmalar aralıksız sürüyor. İlçenin kamu hizmet kapasitesini artırması hedeflenen proje, bölge için önemli yatırımlar arasında yer alıyor.

Toplam 2.052 metrekare inşaat alanına sahip olan projede, yapı oturum alanı ise 491 metrekare olarak planlandı. İhalenin ve kontrollük hizmetlerinin Karabük İl Özel İdaresi tarafından yürütüldüğü projede, teknik ekipler sahadaki çalışmaları yakından takip ediyor.

Projede gelinen son duruma göre, betonarme imalatları tamamlanırken, çatı ve duvar imalatlarının ise devam ettiği bildirildi. Çalışmaların planlanan takvim doğrultusunda ilerlediği ifade edilirken, yetkililer projenin tamamlanmasıyla birlikte Eflani’de kamu hizmetlerinin daha modern ve etkin bir şekilde sunulacağını belirtti.

Karabük İl Özel İdaresi yetkilileri, projede emeği geçen tüm personele teşekkür ederek, yatırımın en kısa sürede tamamlanması için çalışmaların kararlılıkla sürdürüldüğünü vurguladı.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin