Karabük’ün tek profesyonel futbol takımı Karabük İdmanyurdu Spor ligden çekiliyor

Berkay Doğan tarafından
14 Aralık, 2024 21:58 tarihinde yayınlandı /Güncelleme: 15.12.2024 00:03
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük İdmanyurdu Spor Kulübü Başkanı Adem Aydım, kulübün faaliyetlerini durdurduğunu ve 3. Lig’in ikinci yarısına çıkmayacaklarını açıkladı. Maddi imkansızlıklar nedeniyle futbolculara olan yaklaşık 9 milyon TL’lik ödemelerin gerçekleştirilemediğini belirten Aydım, tüm futbolcuların serbest bırakıldığını duyurdu.

“Emek Verdik, Ama Karşımıza Engel Çıktı”

Adem Aydım, yaptığı açıklamada, kulübün kapanmasına giden süreçte şehirdeki siyasi ve yerel faktörlerin etkili olduğunu ifade etti. “Bu takım sadece Adem Aydım'ın değil, şehrin takımıydı. Ancak her adımda önümüze engel koyuldu” diyen Aydım, özellikle Karabük’teki bazı siyasi isimleri ve kurumları eleştirdi.

Kulübün kapanmasının sadece maddi sorunlarla ilgili olmadığını belirten Aydım, şunları söyledi:

“Sahada oynayan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Ancak bugün bütün futbolcularımızla helalleştik ve ikinci yarıya çıkmayacağımızı tebliğ ettim. Bu süreçte Karabük’te siyasetin çok büyük vebali var. Her kapımı kapattılar, beni engellediler.”

“Maddiyat Yetersizliği, Ana Sorun”

Başkan Aydım, en büyük sorunun maddi imkansızlık olduğunu vurgulayarak, kulüp olarak yaşadıkları mali sıkıntıların altını çizdi.

“Bugün itibariyle futbolcularımıza ‘kendinize takım bulun’ dedik. Bu durum sadece maddi nedenlerden kaynaklanıyor. Kulüp olarak çok mücadele ettik ancak mali imkansızlıklar bizi bu noktaya getirdi.”

Taraftarlara Çağrı

Aydım, yaşanan bu durumdan dolayı üzgün olduğunu ifade ederken taraftarlara ve destekçilere teşekkür ederek konuşmasını tamamladı. Karabük İdmanyurdu’nun 4 yıllık mücadelesinin sona erdiğini söyleyen Aydım, şehirde spora dair yeni bir umut ışığı oluşmasını dilediğini belirtti.

Samsun’da 2 katlı binada yangın

Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Şubat, 2025 04:52 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Samsun’un Bafra ilçesinde iki katlı binada çıkan yangın mahalle sakinlerine endişe dolu dakikalar yaşattı.
Yangın, İsmet Paşa Mahallesi Fatih İlkokulu geçidinde 2 katlı binada meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, şimdi belirlenemeyen bir halde binanın ikinci katında bulunan Korkut Sağlam’a ilişkin meskende yangın çıktı. Mahalle sakinlerinin haber vermesi üzere olay yerine itfaiye ve polis takımları sevk edildi. Yangına müdahale eden Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye takımları yangını kısa müddette denetim altına alarak söndürdü. Yangında can kaybı yaşanmazken, konutta maddi hasar meydana geldi. Yangının çıkış nedeni ise takımlar tarafından araştırılıyor.
Yangınla ilgili başlatılan inceleme sürüyor.

Cevap Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.