Karabük’ten İstanbul’a giden yolcu otobüsü devrildi - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
22 Ekim, 2015 12:40 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’ten İstanbul’a giden yolcu otobüsü devrildi

Edinilen bilgilere göre Karabük’ten İstanbul’a gitmekte olan Osman Akdoğan idaresindeki 34 ZZ 3783 plakalı yolcu otobüsü TEM Otoyolu Sakarya ili Hendek İlçesi mevkiinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda devrildi. Vatandaşların kazayı görmesi ile birlikte 112’ye haber verildi. Sakarya ve Düzce’den çok sayıda ambulans kaza yerine sevk edilirken kazada otobüste bulunan 25 kişi yaralanırken, yaralılardan 4’ü Düzce’deki hastanelerde, 21’i ise Sakarya’daki çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı.
Yaralının bir tanesinin kolunun koptuğu belirtilmesi üzerine İtfaiye ekipleri ve polisler uzun süre kol aradı.
Yolcular şoförün orta refüjde bulunan toprak bölüme tekeri kaptırdığını yolun yağışlı ve ıslak olması nedeniyle toparlayamadığını ve devrildiğini iddia ettiler.
Kurtarıcı yardımı ile otobüs kaldırılınca yolcunun kolunu bulmak için ekipler tekrar arama yaptılar. Arama sonucunda kolun parçalandığı tespit edildi.
Kaza nedeniyle TEM Otoyolunda üzün yol tek şeritten verildi. 32 yolcusu bulunan otobüste yaralıların tespit çalışması sürüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
hayvan ticaretinde dolandiricilik supheli otelde yakalandi WXYEHSIW
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Nisan, 2026 20:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Hayvan ticaretinde dolandırıcılık: Şüpheli otelde yakalandı

Samsun’da büyükbaş hayvan alım satımı üzerinden gerçekleştirilen dolandırıcılık olayında, aynı şahsın farklı tarihlerde çok sayıda kişiyi dolandırdığı ortaya çıkarken, şüpheli şahıs jandarma ekiplerince kaldığı otelde yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, 7 Nisan tarihinde Tekkeköy ilçesinde hayvan satın alıp 2 kişiyi toplam 213 bin TL dolandırdığı iddia edilen G.E. (42) şikayet üzerine Tekkeköy İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yakalanarak 24 Nisan’da Samsun Adliyesi’ne sevk edildi ve çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldı.

Aynı şahıs dün Atakum ilçesi Yukarıaksu Mahallesi’nde A.S. (60) isimli şahıstan 290 bin liraya 2 adet büyükbaş hayvan satın aldı ve parasını ödemeden kayıplara karıştı. A.S., G.E.’ye 290 bin TL karşılığında sattığı 2 büyükbaş hayvanın parasını banka hesabına gönderilmediği gerekçesiyle şikayetçi oldu. Şikayet üzerine harekete geçen Atakum İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, yaptıkları takip sonucu şüpheli G.E.’yi kaldığı otelde yakalayarak gözaltına aldı. Yapılan detaylı araştırmada şüpheli G.E.’nin yalnızca bu olayla sınırlı kalmadığı, 16 Nisan’da Tekkeköy ilçesinde H.B. isimli şahıstan 3 adet büyükbaş hayvanı 570 bin TL karşılığında aldığı ve ödeme yapma vaadiyle ortadan kaybolduğunu tespit etti

Jandarmadaki sorgusu tamamlanan G.E., Atakum ve Tekkeköy ilçesindeki dolandırıcılık olayları ile ilgili bugün Samsun Adliyesi’ne sevk edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin