blank
Mustafa Akgün tarafından
09 Ekim, 2025 13:29 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Karabük’te Zabıta Ekiplerinden Marketlere  Denetim

Karabük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde faaliyet gösteren özellikle zincir marketlerde fiyat, son kullanma tarihi ve etiket kontrolü gerçekleştirdi.

Zincir marketlerde fiyat, son kullanma tarihi ve etiket kontrolü gerçekleştirdi.

Vatandaşların güvenli alışveriş yapabilmesi amacıyla yürütülen denetimlerde; temel gıda ürünlerinden temizlik malzemelerine kadar birçok ürün tek tek incelendi. Raf ve kasa fiyatları arasındaki tutarlılık kontrol edilirken, son kullanma tarihi geçmiş ürün bulunduran işletmelere yasal işlem uygulandı.

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, vatandaşların sağlığını ve ekonomisini korumaya yönelik denetimlerin aralıksız sürdüğünü belirterek, “Hemşehrilerimizin gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilmesi için ekiplerimiz sahada. Kurallara uyan işletmecilerimize teşekkür ediyor, ihlallerin tespit edilmesi halinde gerekli cezai işlemleri tereddütsüz uyguluyoruz.” dedi.

Zabıta ekiplerinin kent genelinde benzer denetimlerini periyodik olarak sürdüreceği bildirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Kasım, 2025 12:15 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Trabzonspor deplasmanda Başakşehir ile karşılaşacak

Trendyol Harika Lig’in 13. haftasında RAMS Başakşehir ile Trabzonspor yarın oynayacakları maçla birlikte 35. sefer rakip olacak.
Trendyol Harika Lig’in 13. haftasında Başakşehir ile Trabzonspor, yarın saat 20.00’de Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda karşılaşacak. Ligdeki son iki maçında Galatasaray ve Corendon Alanyaspor ile berabere kalan Karadeniz grubu, İstanbul deplasmanında alandan galibiyetle ayrılarak yeni bir seri için birinci adımı atmak istiyor.

35. randevu
Başakşehir ile Trabzonspor, bugüne kadar 34 sefer karşı karşıya geldi. Kelam konusu karşılaşmalarda bordo-mavililer 14, turuncu-lacivertliler de 10 kere kazandı. 10 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Karadeniz grubunun 49 golüne, İstanbul grubu 38 golle karşılık verdi.

İstanbul’da Trabzonspor üstün
İki kadro ortasında İstanbul’da oynanan maçlarda da Trabzonspor’un üstünlüğü bulunuyor. Bu çabalarda Karadeniz takımı 8, turuncu-lacivertliler de 6 sefer alandan galip ayrıldı. 3 karşılaşmada ise taraflar üstünlük kuramadı. Geride kalan çabalarda bordo-mavililer 30 gol atarken, Başakşehir de 20 gol sevinci yaşadı.
İstanbul’da oynanan son iki maçı ise Trabzonspor 1-0 ve 3-0’lık skorlarla kazandı.

Fatih Tekke Başakşehir maçıyla başlamıştı
Trabzonspor Teknik Yöneticisi Fatih Tekke, Üstün Lig’in 13. haftasındaki Başakşehir maçıyla birlikte Karadeniz ekibinin başında ligde 24. karşılaşmasına çıkacak. Bu uğraşla bordo-mavililerin başında 258. gününü dolduracak olan Tekke, Trabzonspor ile birinci maçına da geçtiğimiz dönem Başakşehir karşısında çıkmıştı.

Halil Umut Meler yönetecek
Başakşehir ile Trabzonspor ortasında oynanacak karşılaşmada hakem Halil Umut Meler düdük çalacak. Meler’in yardımcılıklarını ise Çağlar Uyarcan ve Murat Temel yapacak. Maçın 4. hakemi ise Ayberk Demirbaş olacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin