blank
Ramazan Öztürk tarafından
13 Eylül, 2024 12:35 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Karabük’te ‘Z Kuşağında Öğrenci, Öğretmen ve Veli Olmak’ Semineri Düzenlenecek

14 Eylül Cumartesi günü, Karabük'te özel bir Kolejin ev sahipliğinde, Leyla Dizdar Kültür Merkezi'nde Doç. Dr. Saniye Bencik Kangal tarafından "Z Kuşağında Öğrenci, Öğretmen ve Veli Olmak" konulu bir seminer düzenlenecek. Öğrenci, Öğretmen ve tüm Velilerin davet edildiği seminer saat 17.30'da başlayacak.  Aynı zamanda Eğitimci, çocuk gelişimi uzmanı ve "Akademisyen Anne" olarak tanınan Doç. Dr. Kangal, Z Kuşağı’nın eğitim sürecinde öğrenci, öğretmen ve velilere yönelik çözüm önerilerini katılımcılarla paylaşacak. Doç. Dr. Saniye Bencik Kangal seminer sonrasında "Korkma! İyi Bir Annesin" adlı kitabını imzalayacak. Bu kitabın içeriğinde  özellikle annelere yönelik pratik ve duygusal destek sunulurken, çocuk yetiştirmenin zorluklarına ve  aşmalarına yönelik yardımcı olacak öneriler yer alıyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Ekim, 2025 16:07 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Eryılmaz’dan BEUN’a ziyaret

Özel Karadeniz Ereğli Anadolu Hastanesi Genel Müdürü Erdal Eryılmaz ve Özel Sigortalar Sorumlusu Hasret Çobanoğlu, Bülent Ecevit Üniversitesi Karadeniz Ereğli Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şaban Çelikoğlu ile Karadeniz Ereğli Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Semih Çakır’ı makamlarında ziyaret etti. Gerçekleşen ziyaretlerde, sıhhat hizmetleri, öğrencilere yönelik farkındalık seminerleri, sıhhat taramaları ve staj imkânları üzere mevzular ele alındı.
Ziyaretlerin ardından açıklama yapan Anadolu Hastanesi Genel Müdürü Erdal Eryılmaz, üniversitelerle iş birliği yapmanın bölgenin gelişimi açısından büyük değer taşıdığını belirterek, "Sağlık şuurunun genç yaşta yerleşmesi, geleceğe yapılan en kıymetli yatırımdır. Bülent Ecevit Üniversitesi ile birlikte gerçekleştireceğimiz projeler, hem öğrencilerimizin hem de kentimizin yararına olacaktır" dedi.
Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şaban Çelikoğlu, Anadolu Hastanesi’nin bölgede sunduğu sıhhat hizmetlerinin değerine dikkat çekerek, "Üniversite ve yerel kurumların iş birliği, hem akademik hem de toplumsal gelişim açısından son derece kıymetli. Anadolu Hastanesi’nin takviyesi, öğrencilerimizin bilinçlenmesine de katkı sağlıyor" sözlerini kullandı.
Karadeniz Ereğli Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Semih Çakır ise Anadolu Hastanesi’nin sadece tedavi değil, önleyici sıhhat hizmetlerinde de kıymetli bir rol üstlendiğini belirterek, "Öğrencilerimizin bu tıp kurumlarla bir ortaya gelmesi, hem farkındalık kazandırıyor hem de sağlıklı ömür alışkanlıklarının yerleşmesine yardımcı oluyor. Bu ziyaret ve iş birliği bizler için son derece değerli" dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin