Karabük’te yeni adli yıl dolayısıyla tören yapıldı

Karabük Postası tarafından
07 Eylül, 2021 11:52 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük'te 2021-2022 adli yılının açılışı dolayısıyla tören düzenlendi. Adliye bahçesinde gerçekleştirilen açılışa, Karabük Cumhuriyet Başsavcısı Koray Kesgin, Karabük Adalet Komisyonu Başkanı Mustafa Duran, Karabük Barosu Başkanı Emrah Köklü, Baro Avukatları, Hakim ve Cumhuriyet Savcıları ile adliye personeli katıldı. Başsavcı Kesgin, yaptığı konuşmada, toplumun yüksek adalet beklentilerine karşılık vermenin haklı gururunun yaşanacağı bir adli yıl dileyerek, "Hukukun üstünlüğünü sağlamak, suç ve suçluyla mücadele etmek, adaleti tesis etmek amacıyla fedakarca çalışan hakim, savcı, avukat ve tüm adliye çalışanlarına şükranlarımı sunarım” dedi. Karabük Adalet Komisyonu Başkanı Mustafa Duran ise konuşmasında Adli yılın Devlete, Millete ve tüm Adalet camiasına hayırlı olması temennisi ile Hakim, Savcı, Avukat ve tüm Adliye çalışanlarına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. Törende son konuşmayı Karabük Baro Başkanı Emrah Köklü yaptı. Köklü yaptığı konuşmada; “Karabük’te Yargının tüm paydaşları ile bir araya gelmesinden büyük bir onur ve mutluluk duydum. Umarım yeni Adli Yıl Pandemi melanetinden kurtulduğumuz, sağlık ve afiyet içinde çalışma fırsatı bulduğumuz bir dönemin habercisi olur. Devletlerin meşruiyetinin en büyük göstergesi bağımsız Yargıdır. Karabük Barosu olarak daha güçlü ve bağımsız bir Yargı için mücadele vurgulamak isterim” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Samsun’da 14 bin 408 adet uyuşturucu hap ele geçirildi

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Mayıs, 2025 04:52 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Samsun’da narkotik polisi tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 14 bin 408 adet sentetik ecza hap ile 140 gram bonzai ele geçirildi.
Edinilen bilgiye nazaran, Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü takımları uyuşturucu unsur ticareti yaptığı belirlenen şahıslara yönelik İlkadım ve Canik ilçelerinde operasyon düzenledi. Yapılan aramalarda, 14 bin 408 adet sentetik ecza hap ile 140 gram bonzai ele geçirildi. Operasyon kapsamında 3 kuşkulu şahıs gözaltına alındı. Soruşturma devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.