karabuk
İmsak 05:47
Güneş 07:11
Öğle 13:06
İkindi 16:16
Akşam 18:51
Yatsı 20:10
İmsaka kalan son --:--
Namaz Vakitleri
gggg 1
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Ekim, 2025 10:07 tarihinde yayınlandı
0
0
Okuma Süresi: 1dk

Karabük’te uyuşturucu operasyonları: 5 şüpheli gözaltına alındı

Karabük İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince il genelinde gerçekleştirilen operasyonlarda, çeşitli türlerde uyuşturucu madde ele geçirilirken 5 şüpheli gözaltına alındı.

Safranbolu, Eskipazar ve Karabük Merkez ilçelerinde Cumhuriyet savcılıkları koordinesinde yürütülen operasyonlarda, farklı adres ve araçlarda yapılan adli aramalarda metamfetamin, sentetik kannabinoid, sentetik ecza ve uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi.

Safranbolu ilçesinde yapılan operasyonda, bir şüphelinin ikametinde 0,5 gram metamfetamin ve 4 adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi. Operasyonda ayrıca 1 cep telefonuna da incelenmek üzere el konuldu.

Karabük Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen iki ayrı operasyonda ise, biri araçta ve şüphelilerin üzerinde, diğeri şahsın ikametinde olmak üzere yapılan aramalarda toplam 11,09 gram metamfetamin, 53 adet sentetik ecza, 23,2 gram sentetik kannabinoid, 1 uyuşturucu kullanma aparatı ve uyuşturucu emdirilmiş peçete ele geçirildi.

Yapılan operasyonlarda toplam 5 şüpheli gözaltına alınarak adli makamlara sevk edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
Bu haberin kategorisini takip et:
boluda av sezonu sona erdi gQnQQEJy
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Mart, 2026 20:07 tarihinde yayınlandı
0
0
Okuma Süresi: 1dk

Bolu’da av sezonu sona erdi

Bolu’da 2025-2026 Av Dönemi, Merkez Av Komisyonu kararı doğrultusunda 1 Mart 2026 tarihi itibarıyla sona erdi. Av yasağı, Ağustos ayına kadar devam edecek.
Türkiye genelinde olduğu gibi Bolu’da da 2025-2026 Av Dönemi kapsamında, Merkez Av Komisyonu Kararı doğrultusunda 01 Mart 2026 tarihi itibarıyla av sezonu kapandı. Av hayvanlarının üreme ve yavrulama dönemine girdiği belirtilirken, bu dönemde avlanma faaliyetlerine son verilmesi, yaban hayatlarının rahatsız edilmemesi, üreme alanlarının korunması, doğada hassasiyetle hareket edilmesi gerektiği aktarıldı.
Valilikten yapılan açıklamada, 4915 sayılı Kara Avcılığı Kanunu’na muhalefet edenlere yasal işlem uygulanacağı aktarıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin