Reklam
Reklam
Kirmizi Sade Ekonomi Haber Manseti Youtube Kucuk Resmi
Mustafa Akgün Avatarı
Mustafa Akgün tarafından
13 Mart, 2026 17:08 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te Uyuşturucu Operasyonları

Karabük İl Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucu madde ticareti ve kullanımına yönelik mücadelesini sürdürüyor.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında il genelinde 7-13 Mart 2026 tarihleri arasında düzenlenen 4 ayrı operasyonda toplam 8 şüpheli hakkında işlem yapıldı. Şüphelilerden 5’i çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Operasyonlarda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi. Yapılan aramalarda 8 kutu içerisinde toplam 451 adet sentetik ecza hap, 1,40 gram kokain, 0,91 gram esrar, 4 parça halinde peçeteye emdirilmiş 2,47 gram sentetik kannabinoid (bonzai), tütüne emdirilmiş 5,03 gram sentetik kannabinoid (bonzai) ve 16,17 gram metamfetamin bulundu. Ayrıca uyuşturucu madde ticaretinde kullanıldığı değerlendirilen 1 adet hassas terazi de ele geçirildi.

Öte yandan yürütülen denetimler kapsamında bir kişi hakkında uyuşturucu madde etkisi altında araç kullandığı gerekçesiyle “Trafik Güvenliğini Tehlikeye Düşürmek” suçundan adli işlem başlatıldı.

Karabük İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, uyuşturucu ile mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceği vurgulanarak, toplumun ve özellikle gençlerin uyuşturucu maddelerin zararlarından korunması amacıyla çalışmaların vatandaşların da desteğiyle aralıksız devam edeceği ifade edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
trabzondan sel felaketinin yasandigi havzaya yardim eli hB824KB9
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Mayıs, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Trabzon’dan sel felaketinin yaşandığı Havza’ya yardım eli

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ekipleri, dün meydana gelen selden etkilenen Samsun’un Havza ilçesinde yürütülen çalışmalara destek veriyor.

Havza’da dün akşam saatlerinde Hacı Osman Deresi ile Tersakan Deresi’nin taşması sonucu ilçeyi sel aldı. Çok sayıda ev ve iş yeri sular altında kaldı, araçlar sürüklendi. Yaşanan afetin ardından Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve TİSKİ Genel Müdürlüğü ekipleri, anında harekete geçerek gece saatlerinde olay yerine ulaştı. Bölgeye sevk edilen personel ve iş makineleri, afetin ilk saatlerinden itibaren sahada görev alırken, olumsuzlukların giderilmesi adına koordineli çalışmaya devam ediyor. Özellikle su baskınlarının yaşandığı alanlarda tahliye işlemleri sürdürülürken, altyapı hatlarının yeniden işler hale getirilmesi için ekipler aralıksız çalışıyor.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, afetlerden etkilenen vatandaşlara “Geçmiş olsun” dileklerini ileterek, “Karadeniz’in insanı zor günlerde birbirinin yanında olmayı bilir. Samsun’da yaşanan sel felaketinin ardından ekiplerimizi hiç vakit kaybetmeden bölgeye yönlendirdik. Komşu şehrimizin yaralarını sarmak için tüm imkanlarımızla sahadayız. Bu dayanışma, sadece bir kamu hizmeti değil aynı zamanda gönül birlikteliğidir. Karadeniz’in gücü birlikten, kardeşlikten ve yardımlaşmadan gelir. Ekiplerimiz ihtiyaç duyulduğu sürece bölgede çalışmalarını sürdürecek” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin