blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Haziran, 2025 10:35 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük’te Uyuşturucu Operasyonları

Karabük'te kubar esrar ele geçirildi

Karabük'ün Eflani ilçesinde 9,57 gram kubar esrar ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Eflani ilçesinde icra edilen faaliyette 1 şahsın ikametinde, eşyalarında ve üzerinde yapılan aramada 9,57 gram kubar esrar ele geçirildi.
Gözaltına alınan zanlı ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.

Karabük'te 17 sentetik ecza ele geçirildi

Karabük'te üzerinden 17 adet sentetik ecza ele geçirilen şahıs adliyeye sevk edildi.
Edinilen bilgiye göre, Karabük İl Jandarma Komutanlığı ekipleri il merkezinde şüphelendikleri şahsın üzerinde ve eşyalarında arama yaptı. Yapılan aramada 17 adet sentetik ecza ilacı ele geçirildi. Gözaltına alınan zanlı ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Temmuz, 2025 00:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Seyir halindeki Tofaş otomobil alev topuna döndü

Düzce’de seyir halindeki araba bir anda alev aldı. Alev topuna dönen arabadaki yangın itfaiye gruplarının çalışması ile söndürüldü.
Yangın Beyciler Mahallesi 1752. Sokak üzerinde meydana geldi. Alınan bilgilere nazaran Konuralp istikametinden Düzce istikametine seyir halinde olan şoförü ve plakası öğrenilemeyen Tofaş arabadan belirlenemeyen bir sebeple alevler yükseldi. Şoförü arabası terk ederken, araç kısa mühlet içerisinde alev topuna döndü. Etraftakilerin ihbarı ile bölgeye ulaşan Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü takımları alev topuna dönen arabadaki yangını söndürerek denetim altına aldı. Araba kullanılamaz hale geldi. Husus ile ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin