Karabük Belediyesi ve Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenen Ücretsiz Sinema Günleri, çocuklar ve gençler tarafından büyük ilgi görmeye devam ediyor.
Öğlebeli Mahallesi’ndeki Karabük Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinlikte, çocuklar ve gençler keyifli anlar yaşıyor.
Etkinlik kapsamında ücretsiz olarak sunulan film gösterimleri, özellikle gençlerin sosyal hayatına renk katıyor. Katılım için önceden kayıt yaptırılması gerekiyor. Vatandaşlar, kayıt işlemlerini Karabük Sosyal Yaşam Merkezi ve Hemşehri İletişim Merkezi aracılığıyla gerçekleştirebilir. Karabük Belediyesi, halkın ilgisi nedeniyle etkinliklerin ilerleyen dönemlerde de devam edeceğini duyurdu.
ASD Yapı Eflanispor Başkanı İrfan Topçu Görevini Bıraktı
ASD Yapı Eflanispor Kulüp Başkanı İrfan Topçu, düzenlediği basın toplantısında görevini bıraktığını açıkladı.
Görevi bıraktığını daha önce kulüp yönetimine bildirdiğini belirten Topçu, “Bu kararı iki ay önce yönetim kurulumla paylaşmıştım. Planladığımız play-out maçının ardından görevi bırakacağımı ifade ettim. Bugün itibariyle bu kararımı kamuoyuna duyuruyorum” dedi.
Kulübün son üç yılda büyük bir mücadele verdiğini ifade eden Topçu, “Takımı kapanma noktasından alarak 22 yıl sonra tekrar lige kazandırdık. Bugün, bölgesel amatörde güçlü rakiplerle mücadele eden, lisanslı 25 futbolcusu olan, tesisleşmesini tamamlamış bir kulüp devrediyoruz. Kulübümüzü borçsuz bir şekilde bırakıyoruz” dedi.
Topçu, BAL Ligi'nde yaşadıkları şanssızlıkları, hakem kararlarının etkisini ve maddi sıkıntıları da gündeme getirdi. Takımın play-out oynayacağını vurgulayan Topçu, “Bu maçı kazanırsak BAL’da kalma hakkı elde edeceğiz. Ancak ben bu maçtan sonra görevimi bırakacağım. Devam etmek isteyen bir yönetim çıkarsa kulübü devretmeye hazırım” ifadelerini kullandı.
Kendisine destek veren teknik ekibe ve futbolculara teşekkür eden Topçu, “Bizden yana hak helal olsun. Kimseye borcumuz yok. Elimizden gelen mücadeleyi verdik ve Karabük’e Eflani'de bir futbol heyecanı yaşattığımızı düşünüyorum” diye konuştu.