karabuk
İmsak 05:45
Güneş 07:10
Öğle 13:06
İkindi 16:17
Akşam 18:52
Yatsı 20:11
İftara kalan son --:--
Namaz Vakitleri
Karabük Postası tarafından
13 Kasım, 2022 14:11 tarihinde yayınlandı
0
0
Okuma Süresi: 1dk

Karabük’te Tren Turizmi Başlıyor

Kültür ve Turizm Bakanlığı Bakan Yardımcısı Nadir Alparslan ve Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız, Ankara-Çankırı-Karabük-Zonguldak güzergahında hayata geçecek olan Karaelmas Ekspresi güzergahını görmek ve Tur Operatörlerine güzergahı tanıtmak için trenle Karabük'e geldi. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından organize edilen program kapsamında Tur Operatörleri ile birlikte Karabük'e  gelen Bakan Yardımcısı Nadir  Alparslan ve Milletvekili  Zeynep Yıldız, Eskipazar ilçesinde Vali Fuat Gürel, Karabük Milletvekili Cumhur Ünal, Eskipazar Kaymakamı Furkan Korkusuz ve Belediye Başkanı Hüseyin Dönmez Hadrianoupolis Kazı Başkanı Doç.Dr. Ersin Çelikbaş ve protokol üyeleri tarafından karşılandı. Eskipazar Garından hareket eden trenle Karabük'e  gelen Bakan Yardımcısı Nadir Alparslan ve beraberindeki heyet Karabük Polisevinde düzenlenen değerlendirme toplantısında Karabük'te  Turizm üzerine faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, oda başkanları, sektör temsilcileri ile bir araya gelerek Karaelmas Ekspresi hakkında fikir alışverişinde bulundu. İlk etapta Ankara- Karabük - Safranbolu hattında başlatılması planlanan tren seferiyle Kalecik, Çankırı, Çerkeş ve Eskipazar’da mola verecek olan Karaelmas Ekspresi yolcuları Safranbolu'da bir gece konakladıktan sonra ertesi gün Ankara’ya dönecekler. Zaman içerisinde farklı alternatif programlar da geliştirilebilecek olan Karaelmas Ekspresi ile alternatif Turizm destinasyonları oluşturulması planlanıyor. (Nurettin Acar)

Bizi sosyal medyadan takip edin
Bu haberin kategorisini takip et:
vsvs 1
Aylin Sarıoğlu tarafından
06 Mart, 2026 10:27 tarihinde yayınlandı
0
0
Okuma Süresi: 1dk

Karabük’te Genç Sağlık Sendikası Üyeleri İftarda Buluştu

Karabük Genç Sağlık Sendikası, üyeleriyle birlikte düzenlenen iftar programında bir araya geldi.

Karabük’te Chato Premium Cafe’de gerçekleştirilen iftar programına sendika üyeleri yoğun katılım sağladı. Ramazan ayının birlik ve beraberlik ruhunu yaşatmak amacıyla düzenlenen programda katılımcılar aynı sofrada oruçlarını açtı.

Genç Sağlık Sendikası Karabük Şube Başkanı Hidayet Güler, programda yaptığı konuşmada geleneksel hale gelen iftar buluşmalarının önemine değindi.

Güler, “Ramazan ayında üç senedir birlikte iftar açıyoruz. Birlik ve beraberliğimiz yıllarca böyle devam eder inşallah.” ifadelerini kullandı.

Samimi bir atmosferde gerçekleşen iftar programı, katılımcıların hatıra fotoğrafı çektirmesiyle sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin