blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Ağustos, 2025 15:35 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Karabük’te tavanında buzdolabı taşıyan araca 2 bin 72 TL para cezası kesildi

Karabük’te hafif ticari aracın tavanında buzdolabı taşıyan sürücüye 2 bin 72 lira para cezası kesilirken, şehir içinde hızla ilerleyen hafriyat kamyonu da cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Olay, Atatürk Bulvarı’nda meydana geldi. Safranbolu yönüne ilerleyen 78 AAS 206 plakalı hafif ticari aracın tavanına iple bağlanan buzdolabı, trafikteki diğer sürücülerin dikkatini çekti. Araç, arkasından gelen başka bir araçtaki yolcu tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Yeşil Mahalle Atatürk Bulvarı üzerinde seyir halinde olan araca, "Karayolu yapısı ve kapasitesi ile trafik güvenliği bakımından tehlikeli olabilecek tarzda yükleme yapmak" gerekçesiyle 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu’nun 65/1-D maddesi kapsamında 2 bin 72 lira trafik idari para cezası uygulandığı bildirildi.

Öte yandan Karabük-Safranbolu kara yolu Namal Kavşağı mevkiinde de bir hafriyat kamyonunun tentenesi açık şekilde hızla ilerlediği anlar başka bir sürücü tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Asuman Doğan tarafından
16 Ekim, 2025 10:04 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Karabük’te motosiklet ile hafif ticari araç çarpıştı: 2 yaralı

Karabük’te, motosiklet ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu biri ağır 2 kişi yaralandı.

Kaza, akşam saatlerinde Bahçelievler Mahallesi 125. Sokak ile Kamyon Köprü kesişiminde meydana geldi. E.Ö. idaresindeki 78 ACH 460 plakalı motosiklet ile B.Ş.U. yönetimindeki 78 BU 552 plakalı hafif ticari araç çarpıştı. Kazada her iki sürücü de yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerince Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Motosiklet sürücüsü E.Ö.’nün hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin