Karabük'te Şüpheli Çanta Paniği - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
09 Şubat, 2015 08:01 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te Şüpheli Çanta Paniği

Karabük’te Emniyet Müdürlüğü’nün karşısında bulunan bir otobüs durağına bırakılan şüpheli çanta fünyeyle patlatıldı.
Karabük – Safranbolu karayolunun Balıklar Kayası mevkiinde Safranbolu yönündeki otobüs durağı önünde unutulan çantadan şüphelenen vatandaşlar, durumu polise bildirdi. Bunun üzerine olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alarak, karayolunun Safranbolu yönü trafiğe kapattı. Olay yerine gelen bomba imha uzmanı, şüpheli çantayı fünyeyle patlattı. Fünye ile patlatılan çantanın içinden giysi çıktı.
Polis, daha sonra yolu trafiğe açarken olayla ilgili soruşturma başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kastamonuda minibus ile hafif ticari arac carpisti 7 yarali gihnxQFG
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Nisan, 2026 04:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Kastamonu’da minibüs ile hafif ticari araç çarpıştı: 7 yaralı

Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde minibüs ile hafif ticari aracın çarpışması neticesinde meydana gelen kazada 7 kişi yaralandı.

Kaza, Kastamonu’nun Taşköprü ilçesi Kastamonu-Taşköprü karayolu Tekev mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Taşköprü istikametinde seyir halinde olan Sezer Y. idaresindeki 37 ABP 346 plakalı hafif ticari araç ile aynı istikametteki Macit K. yönetimindeki 55 PG 145 plakalı minibüs çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle savrulan minibüs refüjdeki ağaçlara çarparak yolu karşı şeridine geçerken, hafif ticari araç ise ters döndü. Kazada sürücüler ile araçlarda bulunan 5 kişi yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine intikal eden sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, Taşköprü Devlet Hastanesi ve Kastamonu il merkezindeki hastanelere kaldırıldı. Kazaya karışan araçlar ise çekici yardımıyla kaldırıldı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin