Karabük Postası tarafından
29 Kasım, 2022 16:15 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 2dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük’te Spor Tesislerine Yoğun İlgi

Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, tesislerin spor yapanlarla dolup taştığını belirterek, son bir haftada tesislerde 8 bin sporcuyu ağırladıklarını söyledi. Karabük Gençlik ve Spor Müdürlüğüne bünyesinde bulunan spor tesislerine ilgili her geçen gün artarken, tesislerde son bir haftada 8 bin sporcu ağırlandı. Sporun daha geniş kitlelere yayılmasını sağlamak için çalışan Karabük Gençlik ve Spor Müdürlüğü idaresinde bulunan tesislerde  son bir hafta içersinde çok sayıda maçta sporcu ve seyirciye ev sahipliği yaptıklarını ifade eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, “Sporcu Kenti Karabük sloganı ile Şehrin spor ihtiyaçlarını karşılayıp, yenilikçi, özgüven sahibi ve ahlaklı sporcular yetiştirerek sporun her dalına katkı sağlamayı misyon edinen Karabük Gençlik Spor İl Müdürlüğü,sporu “Yediden Yetmişe” herkesin yaşam tarzı haline getirmek için çalışmaya devam ediyor. En yoğun sporcu ve seyirci yoğunluğunu Kapalı Spor Salonları, Futbol Sahaları, Gençlik Merkezleri ve Yüzme Havuzunda gerçekleşirken, Karabük Gençlik ve Spor Müdürlüğü idaresinde bulunan tesislerde son bir haftada  67 müsabaka, yetenek tarama spor faaliyetlerinde toplam 1340 sporcu, 200 antrenör, 4 Bin 350 seyirci ağırlandı. Cumhurbaşkanlığı himayelerinde Türkiye’de gençlerin özellikle teknoloji alanında gelişimlerine katkı sağlayan DENEYAP Atölyelerinde derslerin başlaması ile birlikte hareketli günler geçiren Gençlik Merkezlerimiz bine yakın gencimizi ağırlarken, Kapalı Yüzme Havuzunda “Yüzme Bilmeyen Kalmasın” projesi kapsamında Başlangıç ve Performans gruplarında ise 750 kişi Yüzme Havuzundan yararlandı" dedi. "KARABÜK'ÜN SPORTİF FAALİYETLERDE YÜKSELENM BİR GRAFİĞİ VAR" Karabük’ün sportif faaliyetlerde yükselen bir grafiğinin olduğunu ifade eden Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven; "Spor turizmine önemli katkı sağlıyoruz.Kaliteli ve milli sporcularımızın arttığını düşünürsek, tabanda iyi bir iyileşme söz konusu."diye konuştu. Güven, sadece sporcuların değil vatandaşların da tesislerden aktif şekilde faydalandığını vurgulayarak "Bu tesislerin ilimize kattığı zenginlikler sadece performans sporcularının yetişmesiyle sınırlı değil. Halkımız da faydalanıyor.Bu şekilde baktığımızda tesislerimizin sürekli kullanılması bizi mutlu ediyor" diye konuştu. (Nurettin Acar)

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Temmuz, 2025 04:45 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Denize giren aynı aileden 2’si çocuk 3 kişi boğulma tehlikesi geçirerek hastaneye kaldırıldı

Samsun’da serinlemek için denize giren 2’si çocuk 3 kişi boğulma tehlikesi geçirdi. Hastaneye kaldırılan aileden duran kalbi çalıştırılan baba ile 3 yaşındaki oğlunun durumunun kritik olduğu bildirildi.
Olay, Atakum ilçesi Taflan Yalı Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Canik ilçesinde ikamet eden Karakoç ailesi hafta sonu plaja gitti. Denize giren Kahraman Karakoç (25), 3 yaşındaki oğlu Alparslan Karakoç ve 16 yaşındaki kardeşi Rüstem Ali Karakoç boğulma tehlikesi geçirdi. Rüstem Ali Karakoç cankurtaranların müdahalesiyle sudan çıkartılırken, Kahraman Karakoç ve oğlu Alparslan Karakoç suda kayboldu. Takımlar tarafından denizden çıkartılan baba-oğul ile kardeş, ambulansla Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Kahraman Karakoç’un duran kalbi ambulansta çalıştırılırken, oğlu ile birlikte sıhhat durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenildi.
Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin