blank
Asuman Doğan tarafından
30 Ocak, 2025 13:18 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük’te Şoför Esnafı Uyuşturucu Konusunda Bilgilendirildi

Karabük Esnaf Odaları Birliği Başkanı Hüseyin Kılıç, uyuşturucu ile mücadele kapsamında önemli bir adım atarak, şoför esnafını yerinde ziyaret etti.

Ziyarete, Ticaret İl Müdürü Feridun Karataş, Karabük Şoförler ve Otomobilciler Başkanı Cemal Topçu, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürü Baş Komiser Ömer Dinç, İl Sağlık Müdürlüğü Sosyal Hizmet Uzmanı Erdem Ünal ve İl Sağlık Müdürlüğü Psikoloğu Ersin Susoy da katıldı.

Ziyaret sırasında esnaflara uyuşturucunun zararları hakkında bilgilendirmelerde bulunulurken, esnafın bu konuda gösterdiği hassasiyet ve duyarlılık dikkat çekti. Hüseyin Kılıç, esnafların gösterdiği ilgi ve duyarlılıktan son derece memnun olduklarını belirterek, "Esnaflarımızın bu konuda hassasiyetini görmek bizleri ziyadesiyle memnun etti. Tüm esnaflarımıza bol kazançlar dilerim" dedi.

Esnaf Odaları Birliği'nin başlattığı bu değerli girişim, Karabük'te uyuşturucuyla mücadeleye katkı sağlamak ve toplumsal bilinç oluşturmak adına önemli bir adım olarak değerlendirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Ekim, 2025 04:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Gece yarısı patlayan su borusu paniğe neden oldu

Bartın’da gece yarısı büyük gürültü ile patlayan su borusu mahalleye panik yaşattı.
Bartın Aladağ Mahallesi 11. Caddede patlayan içme suyu isale sınırı patladı. Gece yarısı gürültü ile patlayan boru, yataklarında uyuyan mahalleliyi panikle uyandırdı. Gürültü ile yataklarından kalkan mahalleli su borusunun patladığını anlayınca rahat nefes aldı. Suyun meskenlerine girmemesi için pencere ve merdivenlerde bekleyerek nöbet tutan vatandaşlar, belediye yetkililerine seslenerek, sınırın bir an evvel tamir edilmesini istedi. Mahalleli patlayan borunun onarılması halinde su baskınına ve meskenlerde hasara neden olabileceğini tabir etti.
Patlayan borudan akan tonlarca su ise konutların ortasından geçen mahalle yolunun yaklaşık 150 metrelik kısmını gölete çevirdi.
Yol boyunca akan su, Aladağ Cami önündeki ana yolda bulunan mazgala döküldü.

Bizi sosyal medyadan takip edin