Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Ocak, 2024 13:00 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te Silahlı Kavga: 1 Ölü

Karabük’te gece saatlerinde çıkan silahlı kavgada, 1 kişi kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre, olay, gece 02.00 sıralarında merkeze bağlı Bayır Mahallesi Fevzi Fırat Caddesi üzerinde yaşandı. İddialara göre, cadde üzerinde G.S. ve oğlu O.S. henüz bilinmeyen bir sebeple isimleri öğrenilemeyen karşı tarafla tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine G.S. aracına giderek silahını aldı. Bu sırada kavgayı fark eden ve meyhanede garsonluk yaptığı öğrenilen Yaşar Koçak, işyerinin önüne çıkarak kavgayı ayırmak istedi.
G.S.’nin silahından çıkan mermilerin isabet ettiği Yaşar Koçak ağır yaralandı. G.S. olaydan sonra firar etti. Olaya karışan oğlu O.S. ise gözaltına alındı. Yaşar Koçak (37) ise kaldırıldığı Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hayatını kaybetti.
Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
golcuk tabiat parki bayram sonrasi sessiz guzelligine burundu DidSizpN
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Haziran, 2026 12:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Gölcük Tabiat Parkı bayram sonrası sessiz güzelliğine büründü

Bolu’nun doğa harikası Gölcük Tabiat Parkı, bayram yoğunluğunun ardından huzur dolu atmosferine geri döndü. Gökyüzünün göl yüzeyine yansımasıyla ortaya çıkan eşsiz manzara görenleri mest etti.

Türkiye’nin en önemli doğa turizmi merkezlerinden biri olan ve ’tabiatın kalbi’ olarak nitelendirilen Bolu’daki Gölcük Tabiat Parkı, Kurban Bayramı tatilinde on binlerce tatilcinin akınına uğradı. Şehir dışından gelen ziyaretçilerin oluşturduğu tatil yoğunluğunun bitmesiyle doğa harikası parkta sessizlik hakim oldu. Çam ormanlarının arasındaki saklı cennet kalabalığın çekilmesiyle o bilindik “soft” güzelliğine büründü. Rüzgarsız havada gökyüzünün maviliği ve ağaçların yeşil tonlarının göl yüzeyine yansımasıyla ortaya çıkan eşsiz manzara görenleri mest etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin