Karabük’te Sel Afetinin Yaralı Sarılıyor - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
20 Ekim, 2022 15:23 tarihinde yayınlandı /Güncelleme: 22.10.2022 23:32
0
0

Karabük’te Sel Afetinin Yaralı Sarılıyor

Yenice ve Safranbolu ilçelerinde 26 Haziran’da yaşanan sel afetinin yaralarının sarılması için yapılan çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz sel afetinde zarar gören Yenice Şeker Kanyonu İstinat Duvarı, Yenice İncebacaklar Köprüsü, Yenice Güney-Tır Köprüsü ve Safranbolu Değirmencik Köyü Köprüsü yapımı işinin Karabük İl Özel İdaresi tarafından önümüzdeki hafta ihaleye çıkacağını duyurdu.

AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz sel afetinin yol açtığı yıkımı ortadan kaldırmak ve  yaraları sarmak için gereken tüm adımların atılmaya devam edildiğini ifade ederek şu açıklamalarda bulundu:

“5 ay önce Karabük’ümüzde aşırı yağışlar nedeniyle yaşadığımız sel afetinin ilk anından itibaren yaralı sararak, izlerini süratle silerek devletimizin tüm imkanlarını seferber ettik.

Sel afetinde zarar gören proje hazırlıkları tamamlanan Yenice Şeker Kanyonu İstinat Duvarı, Yenice İncebacaklar Köprüsü, Yenice Güney-Tır Köprüsü ve Safranbolu Değirmencik Köyü Köprüsü yapımı işi ilgili bakanlıklarımızdan gelen ödenek ve desteklerle Karabük İl Özel İdaremiz tarafından ihaleye çıkıyor.

“HER KAYBI TELAFİ EDECEK GÜÇ, İMKÂN VE KARARLILIĞA SAHİBİZ”

AK Parti olarak sel afetinin yaşandığı ilk andan itibaren milletimin yanında olduk. Yaralı sarmak, izlerini silmek için ilgili bakanlık ve kurumlarımızla yakından takip ederek çalışmalarımızı sürdürdük. AK Parti hükümetleri olarak her kaybı telafi edecek güç, imkân ve kararlılığa sahibiz. Milletimiz için çalışmayı sürdüreceğiz.

Ben Sayın Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’ya, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Derya Yanık’a, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Murat Kurum’a ve İl Özel İdaresi ile emek veren ilgili tüm kurumlarımıza, tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyorum.”

Safranbolu Değirmencik Köyü Köprüsü 21 Ekim 2022 saat 10:30’da, Yenice Güney-Tır Köprüsü 21 Ekim 2022 Saat 11’de, Yenice İncebacaklar Köprüsü 21 Ekim 2022 Saat 11:30’da ve Yenice Şeker Kanyonu İstinat Duvarı yapımı işi 24 Ekim 2022 Pazartesi günü Karabük İl Özel İdaresi Destek Hizmetler Müdürlüğü tarafından ihale edilecek.  (Nurettin Acar)

Bizi sosyal medyadan takip edin
orman yanginlarina karsi tedbirler gorusuldu ydZsclj3
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Nisan, 2026 16:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Orman yangınlarına karşı tedbirler görüşüldü

Zonguldak Valiliği Şehit Ömer Halisdemir Toplantı Salonu’nda Orman Yangınlarıyla Mücadele Komisyonu toplantısı gerçekleştirildi.

Vali Osman Hacıbektaşoğlu başkanlığında yapılan toplantıya ilgili kurum temsilcileri katıldı. Toplantıda, orman yangınlarına karşı alınacak tedbirler tüm yönleriyle masaya yatırıldı.

Görüşmelerde; yangın öncesi hazırlık süreçleri, yangın anında yürütülecek müdahale çalışmaları ve yangın sonrası yapılacak faaliyetler detaylı şekilde değerlendirildi. Kurumlar arası koordinasyonun önemine vurgu yapılırken, olası risklere karşı hazırlıkların güçlendirilmesi gerektiği ifade edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin