Reklam
Reklam
SAHTE
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Mart, 2025 16:11 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te Sahte Alkolden Zehirlenen Kişi Yaşamını Yitirdi

Karabük’te sahte içki nedeniyle hastanede tedavi gören bir kişi 2 haftalık yaşam mücadelesini kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Karabük’te yaşayan Aydın Çetintaş (59) isimli vatandaş iki hafta önce görme kaybı ve ateş şikayetiyle Eğitim ve Araştırma Hastanesine başvurdu.

Yoğun bakımda tedavi altına alınan Çetintaş, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
Sahte içkiden zehirlenmeye bağlı olarak yaşamını yitirdiği belirlenen Çetintaş için Merkez Ulu Camii’nde cenaze töreni düzenlendi.

Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Çetintaş’ın naaşı 5000 Evler Aile Mezarlığında toprağa verildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
baskan cetinkaya en kiymetli makamlarimiz sokaklardir nWaEXbeg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Mayıs, 2026 12:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Başkan Çetinkaya, “En kıymetli makamlarımız sokaklardır”

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, mahalle ziyaretleri kapsamında Şirinevler Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Çetinkaya, “Bizim makamımız sokaklar” diyerek belediyecilik anlayışlarının temelinde halkla iç içe olmanın bulunduğunu ifade etti.

Mahalledeki iş yerlerini tek tek ziyaret eden Çetinkaya, esnafa hayırlı işler temennisinde bulunurken vatandaşlarla da sohbet ederek talep ve önerileri dinledi. Yoğun ilgiyle karşılanan Çetinkaya, mahalle sakinleriyle samimi diyaloglar gerçekleştirdi.

Ziyaret kapsamında Şirinevler Mahalle Muhtarı Ozan Özçelik ile de görüşen Başkan Çetinkaya, mahallede yürütülen ve planlanan çalışmaları yerinde inceledi.

Saha ziyareti sırasında açıklamalarda bulunan Başkan Çetinkaya, vatandaşların görüşlerinin kendileri için yol gösterici olduğunu belirterek, “Bizim için en kıymetli makam, hemşehrilerimizle bir araya geldiğimiz sokaklarımızdır. Bugün Şirinevler’de esnafımızın samimi selamına ortak olduk, vatandaşımızın sesine kulak verdik. Bizim rehberimiz hemşehrilerimizin sesidir. Her sokakta var olmaya, her gönülle birleşmeye ve Karabük’ü sokak sokak güzelleştirmeye devam edeceğiz.” dedi.

Şirinevler sakinleri ise Başkan Çetinkaya’yı sahada ve yanlarında görmekten memnuniyet duyduklarını ifade ederek ziyaret dolayısıyla teşekkür etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin