Karabük'te Ormanlar Jandarma ve Komandoların Koruması Altında - Karabük Haber Postası
444
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Temmuz, 2025 15:12 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te Ormanlar Jandarma ve Komandoların Koruması Altında

Karabük’te orman yangınlarına karşı alınan önlemler kapsamında, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri ormanlık alanlarda devriye faaliyetlerini sürdürüyor.

Karabük Valiliğince yapılan açıklamada, yangın riskine karşı ormanlara izinsiz girişlerin engellenmesi amacıyla denetimlerin artırıldığı belirtildi. Açıklamada, yüz ölçümüne oranla Türkiye’nin en yüksek orman varlığına sahip ili olan Karabük’te, orman yangınlarını önlemek ve doğal alanları korumak amacıyla 2 Haziran-31 Ekim tarihleri arasında, piknik ve mesire alanları haricindeki ormanlık alanlara girişlerin yasaklandığı bildirildi.

İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yürütülen denetimlerde, ormanlara izinsiz giriş yaptığı tespit edilen kişiler hakkında idari işlem uygulandığı ifade edilen açıklamada, yangın riskine karşı devriye ve denetim faaliyetlerinin aralıksız devam edeceği aktarıldı. Vatandaşlardan orman yangınları konusunda duyarlı olmaları istenen açıklamada, şüpheli durumların 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirilmesi çağrısında bulunuldu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Karabük Valisi Mustafa Yavuz, “Ormanlarımız sadece Karabük’ün değil, ülkemizin nefesidir. Her vatandaşımızdan yeşil vatanımız ve milli servetimizi koruma konusunda duyarlılık bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
trabzon 1 amator kume play off maci sonrasi tribunde kavga yPrLu1zt
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Nisan, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Trabzon 1. Amatör Küme Play-Off maçı sonrası tribünde kavga

Trabzon 1. Amatör Küme Play-Off grubunda şampiyonluk mücadelesi veren Araklı 1961 ile Faroz Yalıspor maçı sonrası tribünde yaşanan kavgaya polis ekipleri müdahale etti.

Trabzon 1. Amatör Küme Play-Off grubunda şampiyonluk mücadelesi veren Araklı 1961 ile Faroz Yalıspor, Ahmet Suat Özyazıcı Stadyumu’nda kozlarını paylaştı. Maçta ilk golü Araklı 1961 buldu. Ancak Faroz Yalıspor beraberliği yakalamayı başardı. İlerleyen dakikalarda Faroz Yalıspor’un kazandığı penaltı vuruşundan yararlanamaması maçın sonucunu belirledi ve mücadele 1-1 sona erdi.

Bu sonuçla birlikte grupta puan durumu değişti. Aynı saatte oynanan maçta Beşikdüzü’nü 1-0 yenen Sürmenespor, 19 puana ulaştı ve averajla liderliğe oturdu. Aynı puana sahip olan Araklı 1961 ikinci sırada yer alırken, 18 puanlı Faroz Yalıspor ise üçüncü basamakta bulunuyor.

Öte yandan büyük çekişmeye sahne olan karşılaşma sonrası Faroz Yalısporlu taraftarların bulunduğu tribünde kavga çıkarken, kavgaya polis ekipleri müdahale etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin