blank
Haber Merkezi tarafından
25 Temmuz, 2025 12:08 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Karabük’te Orman Yangınlarına Karşı Acil Su Tankeri ve Transmikser Çağrısı

Karabük’te etkili olan orman yangınlarıyla mücadele sürerken, Karabük Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) tarafından acil destek çağrısı yapıldı.

Yangınların kontrol altına alınabilmesi ve söndürme çalışmalarının etkinliğinin artırılması amacıyla, su tankeri ve transmikser başta olmak üzere su taşıyıcı araçlara acil ihtiyaç duyulduğu bildirildi.

Yapılan açıklamada, orman yangınlarına müdahale için su taşıma kapasitesi yüksek araçların bölgeye sevk edilmesinin kritik önemde olduğu vurgulandı. Destek vermek isteyen kişi ve kurumların, AFAD Koordinasyon Merkezi yetkilileriyle iletişime geçmeleri istendi.

İletişim kurulabilecek yetkililer ve telefon numaraları şu şekilde:

  • Efe BAKIR – 0530 660 17 90
  • Eser EREN – 0542 896 05 86
  • Ramazan AVDAR – 0541 560 02 91

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası yetkilileri, bölge halkının ve iş dünyasının desteğinin bu kritik süreçte büyük önem taşıdığını belirterek, “Bir aracınız bir ormanı, hatta bir köyü kurtarabilir” mesajını paylaştı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Aralık, 2025 00:22 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Evde buldukları her şeyi çaldılar: 2 tutuklama

Bolu’da bir eve girerek eşya çalan hırsızlar, jandarma ekiplerinin operasyonu sonucunda yakalandı. Şüphelilerden ikisi, evden hırsızlık, konut dokunulmazlığını ihlal ve mala zarar verme suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Bolu İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Şube Müdürlüğü ve Jandarma Dedektifleri (JASAT) timleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda, bir eve hırsızlığa giren Y.Y, E.Y, E.C ve F.G isimli şüpheliler yakalandı. Girdikleri evden; testere, zincir, televizyon, süpürge ve malzemelerini çalan hırsızlardan E.C ve F.G , ‘Evden Hırsızlık, Konut Dokunulmazlığını İhlal ve Mala Zarar Verme’ suçlarından çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Tutuklanan iki şüpheli, Bolu T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna gönderildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin