Reklam Alanı — Yan Sol Reklam Bu alana reklam ver
Reklam Alanı — Yan Sağ Reklam Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
30 Kasım, 2017 14:02 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te merdivenler yenileniyor

arabük Belediyesi tüm birimleriyle hizmeti vatandaşa ulaştırıyor. Belediye ekipleri, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’nin talimatları doğrultusunda, insan odaklı olarak yürüttükleri çalışmalarda, vatandaşların huzur ve güvenliği için gece gündüz hizmet veriyor.

Üst yapı çalışmalarına kentin birçok bölgesinde devam eden Belediye ekipleri, yol ve kaldırım yapımı gibi çalışmaların yanı sıra, şehrin oldukça dik ve engebeli olmasından dolayı merdivenle yaya ulaşımı sağlanan bölgelerde vatandaşların gidecekleri yerlere rahat ve güvenli bir şekilde gitmeleri için yenileme ve yeni merdiven yapım çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor.

Karabük Belediyesi olarak 9 yılda 3.304.99 metrelik merdiven çalışması yapılarak Karabük halkının hizmetine sunulmuştur.

 

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
kbu ozbekistandaki teknoloji zirvesinde turkiyeyi temsil etti vEBhH1L7
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Mayıs, 2026 00:30 tarihinde yayınlandı
0
0

KBÜ Özbekistan’daki teknoloji zirvesinde Türkiye’yi temsil etti

Karabük Üniversitesi (KBÜ), Özbekistan’ın başkenti Taşkent’te Central Asian University (CAU) ev sahipliğinde düzenlenen CAU Tech Hackathon 2026’ya katıldı.

Karabük Üniversitesi öğrencilerinden oluşan VisioMed takımı, 17 ülkeden 228 takımın katıldığı CAU Global Tech Summit 2026’da sağlıkta yapay zekâ projeleriyle öne çıktı.

“AI in Healthcare” kategorisinde yarışan KBÜ VisioMed takımı; Bilgisayar Mühendisliği öğrencileri Zeynep Bostancı, Reyyan Türk, Nuray Yavuz ve Mustafa Eren Tonbuloğlu’ndan oluştu. Takım, 36 saatlik süreçte deri hastalıklarının teşhisine yönelik yapay zekâ algoritmaları geliştirdi.

Arş. Gör. Kadriye Öz ve Arş. Gör. Elif Dorukbaşı danışmanlığında yürütülen çalışmada, tıbbi görüntü verileri kullanılarak hastalık türlerini sınıflandıran ve lezyonlu bölgeleri tespit eden modeller geliştirildi.

Teknik değerlendirmede sınıflandırmada 21.60, segmentasyonda 31.48 puan alan takım, toplamda 53.08 puanla 228 ekip arasında 22’nci sırada yer aldı.

Zirvede, Vincent Wilczynski ve Sebastian Thrun gibi uluslararası akademisyenlerin yer aldığı jüri tarafından yapılan değerlendirmelerde, Karabük Üniversitesi ekibinin geliştirdiği model teknik açıdan incelenerek beğeni topladı.

Bizi sosyal medyadan takip edin