Karabük’te Kurban Pazarı Hazır - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
16 Eylül, 2015 14:31 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te Kurban Pazarı Hazır

Karabük Belediyesi canlı hayvan pazarında Kurban Bayramı öncesi son hazırlıklar tamamlandı.
Kurban Bayramı’na sayılı günler kala Karabük Belediyesi gerek kurbanlık satışı, gerek ise kurban kesimi ile ilgili hazırlıklarını tamamladı. 20 dönümlük arazi üstüne kurulan Pazar, Yenice yolu üzerinde bulunan Melise Köyü karşısındaki mezbaha alanında yer alıyor. Veteriner hekimliği tarafından hayvanların kontrolleri yapılarak vatandaşın sağlıklı bir şekilde alışveriş yapması sağlanıyor. Karabük Belediyesi tarafından vatandaşların kurbanlarını rahat bir şekilde alabilmeleri ve mezbaha alanına ulaşımlarını sağlamak amacı ile eski Balık Pazarı mevkiinden ücretsiz servis hizmeti de sağlıyor. Karabük Belediyesi tarafından kurbanlık satış noktası olarak belirlenen Hayvan Pazarının dışında satış yapılmasının yasaklandığı, yasağa uymayanlara ise Karabük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerince gerekli cezai işlem uygulanacağı belirtildi.
Ayrıca kurbanlarını kestirmek isteyen vatandaşlar için bayramın 1. günü Karabük Belediyesi mezbahasında ücretsiz kesim yapılacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin
orman yanginlarina karsi tedbirler gorusuldu ydZsclj3
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Nisan, 2026 16:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Orman yangınlarına karşı tedbirler görüşüldü

Zonguldak Valiliği Şehit Ömer Halisdemir Toplantı Salonu’nda Orman Yangınlarıyla Mücadele Komisyonu toplantısı gerçekleştirildi.

Vali Osman Hacıbektaşoğlu başkanlığında yapılan toplantıya ilgili kurum temsilcileri katıldı. Toplantıda, orman yangınlarına karşı alınacak tedbirler tüm yönleriyle masaya yatırıldı.

Görüşmelerde; yangın öncesi hazırlık süreçleri, yangın anında yürütülecek müdahale çalışmaları ve yangın sonrası yapılacak faaliyetler detaylı şekilde değerlendirildi. Kurumlar arası koordinasyonun önemine vurgu yapılırken, olası risklere karşı hazırlıkların güçlendirilmesi gerektiği ifade edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin