Berkay Doğan tarafından
31 Ocak, 2025 10:32 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük’te Köpeğe Cinsel İstismar İddiası: 76 Yaşındaki Şüpheli Tutuklandı

Karabük’ün Yenişehir Mahallesi Şahintepesi mevkisinde meydana gelen olayda, komşusunun köpeğine cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen 76 yaşındaki M.A., polis ekiplerince gözaltına alındı.

Edinilen bilgilere göre, E.İ. isimli kişi, komşusu M.A.’nın beslediği köpeğe cinsel istismarda bulunduğunu öne sürerek durumu polise bildirdi. İhbar üzerine harekete geçen ekipler, şüpheliyi gözaltına aldı.

Köpek, Karabük Belediyesi Hayvan Barınağı’na götürülerek veteriner kontrolünden geçirildi. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen M.A., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Nisan, 2025 20:15 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Yağışların ardından ırmak köpürdü, rengi değişti

Bartın’da bir haftadır devam eden yağmur ve kar yağışının akabinde Bartın Irmağı’nın üzerinde köpük oluşurken rengi ise turuncuya dönüştü.
Bartın’da yaklaşık bir haftadır devam eden yağmur ve kar yağışının akabinde Bartın Irmağı’nın su düzeyi yükseldi. Irmağın üzerinde köpük oluşurken rengi ise turuncuya dönüştü. Çağlayan mevkiinde ise ırmağın bir kısmının turuncu renkte öteki kısımlarının ise şeffaf renkte aktığı görüldü.
Öte yandan, ırmakta geçen yıl da köpüklenme oluştuğu ve alınan numunelerden ise rastgele bir kirletici tespit edilemediği öğrenildi. Irmağın su düzeyi ise polis, belediye ve AFAD grupları tarafından taşkın riskine karşı yakından takip ediliyor.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.