Karabük Postası tarafından
12 Eylül, 2014 14:50 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Karabük’te KKKA Şüphesi ile Ölüm

Karabük’te bir kadın, Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) hastalığı şüphesi ile tedavi gördüğünü hastanede hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre, Karabük merkeze bağlı Kapullu mahallesinde ikamet eden Meliha Kahriman’a (69) gittiği köyünde kene yapıştı. Meliha Kahriman, keneyi kendi imkanları ile çıkardıktan bir süre sonra evinde aniden rahatsızlandı. Yakınları tarafından Karabük Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürülen yaşlı kadın, üzerine yapışan keneyi kendisinin çıkarttığını belirtmesi üzerine yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı. 4 gün boyunca KBÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altında tutulan Kahriman, KKKA teşhisi konulması üzerine Ankara’ya sevk edildi. Ankara’da 3 gündür tedavi gören Kahriman hayatını kaybetti. Yaşlı kadın Karabük köyü mezarlığında defnedildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Aylin Sarıoğlu tarafından
26 Kasım, 2025 11:28 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Erasmus+ ve Avrupa Gençlik Fırsatları Tanıtıldı

Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından, gençlere yönelik uluslararası eğitim ve kültürel imkânları tanıtmak amacıyla "Erasmus+ ve Avrupa Gençlik Fırsatları Bilgilendirme Toplantısı" düzenlendi.

Toplantıya, İl Müdürü Coşkun Güven, Spor Hizmetleri Müdürü İsmail Özcan, şube ve ilçe müdürleri, gençlik liderleri, gençlik çalışanları ve ilgili personel katıldı.

Etkinlik kapsamında Kamp Liderleri Dernek Başkanı Hakan Ekinci bir sunum gerçekleştirdi. Ekinci, gençlerin Avrupa’da eğitim, gönüllülük, gençlik değişimi ve kültürel etkileşim faaliyetlerine katılma yolları hakkında detaylı bilgiler paylaştı. Erasmus+ programları aracılığıyla gençlere sunulan fırsatların altını çizdi.

İl Müdürü Coşkun Güven ise yaptığı konuşmada, Erasmus+ projelerinin gençlerin kişisel ve mesleki gelişimlerine, uluslararası deneyim kazanmalarına olan katkısına dikkat çekti. Karabük’te gençlerin bu tür programlardan daha fazla yararlanabilmesi için çalışmaların devam ettiğini ifade etti. Toplantı, katılımcıların görüş ve sorularını ilettikleri karşılıklı fikir alışverişi ve soru-cevap bölümüyle son buldu.

Bizi sosyal medyadan takip edin