Reklam
Reklam

Karabük’te Kış Tedbirleri Masaya Yatırıldı

67443e8d11bd0
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
25 Kasım, 2024 12:08 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te etkili olan soğuk hava ve yoğun kar yağışı nedeniyle Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi (GAMER)’de bir gözden geçirme ve koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, kent genelindeki çalışmalar, yolların durumu ve enerji arzı konuları ele alındı.

Karabük Valisi Mustafa Yavuz’un Başkanlık ettiği toplantıya, Vali Yardımcısı Kerem Süleyman Yüksel, İl Jandarma Komutanı İsmail Gökcek, İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Hasan Köse, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şerafettin Kelleci, GAMER İl Müdürü Emre Erakçaoğlu, Afet ve Acil Durum Müdür Vekili Nevzat İpek ve diğer yetkililer katıldı.

EKİPLER 24 SAAT SAHADA
Toplantıda konuşan Vali Yavuz, yoğun kar yağışı sebebiyle ulaşımın aksamaması ve vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması için ekiplerin 24 saat sahada olduğunu belirtti. Kar küreme, tuzlama ve yol güvenliği çalışmalarının yanı sıra enerji arzının kesintisiz sürdürülebilmesi için de gerekli önlemlerin alındığını ifade eden Vali Yavuz, vatandaşlara trafik kurallarına uyma ve kış lastiği kullanma çağrısında bulundu.

Vali Yavuz, “Vatandaşlarımızın güvenliği için tüm ekiplerimiz koordinasyon içerisinde çalışıyor. Bizler de bu çalışmaları yakından takip ederek gerekli tüm tedbirleri alıyoruz. Ancak yoğun kar yağışı nedeniyle vatandaşlarımızdan zorunlu olmadıkça trafiğe çıkmamalarını rica ediyoruz,” dedi.

EKİPLER VE KURUMLAR İŞ BİRLİĞİ İÇİNDE
Köy yolları ve ana arterlerde sürdürülen çalışmalar hakkında detaylı bilgi alan Vali Yavuz, görevli ekiplere özverili çalışmaları için teşekkür etti. Çalışmaların etkin bir şekilde sürdürülebilmesi için ilgili kurumlarla iş birliği içinde olunduğunu söyledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Ordu’da 3 aracın karıştığı kazada 6 kişi yaralandı

orduda 3 aracin karistigi kazada 6 kisi yaralandi mID4WIbs
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Haziran, 2026 16:22 tarihinde yayınlandı
0 0

Ordu’nun Ünye ilçesinde sağanak nedeniyle kayganlaşan yolda 3 aracın karıştığı trafik kazasında 6 kişi yaralandı.

Kaza, Ünye Çevre Yolu üzerindeki Yunus Emre Tüneli çıkışında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Ordu istikametinden Samsun yönüne seyir eden Cihan Başaran (52) yönetimindeki 34 CHA 716 plakalı hafif ticari araç, yoğun yağış nedeniyle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüje çarptı. Kazayı görünce yaralılara yardım etmek isteyen Mehmet Gölkem Ustaoğlu, 52 AFP 990 plakalı minibüsünü emniyet şeridine park etti. Bu sırada aynı yönde seyreden Murat Aksu yönetimindeki 34 BHR 40 plakalı otomobil de yağmur nedeniyle kontrolden çıkarak park halindeki minibüse çarptı. 3 aracın karıştığı kazada hafif ticari araç sürücüsü Cihan Başaran ile araçta yolcu olarak bulunan Nermin Başaran ve Recai Güven ile otomobilde bulunan Bahar Aksu, Zümra Aksu ve Serra Aksu yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Ünye ilçesindeki hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan Serra Aksu’nun hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Kaza nedeniyle bölgede trafik bir süre kontrollü olarak sağlanırken, araçların kaldırılmasının ardından yol normale döndü.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin