Karabük’te Kış Tedbirleri Masaya Yatırıldı - Karabük Haber Postası
67443e8d11bd0
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
25 Kasım, 2024 12:08 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te Kış Tedbirleri Masaya Yatırıldı

Karabük’te etkili olan soğuk hava ve yoğun kar yağışı nedeniyle Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi (GAMER)’de bir gözden geçirme ve koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, kent genelindeki çalışmalar, yolların durumu ve enerji arzı konuları ele alındı.

Karabük Valisi Mustafa Yavuz’un Başkanlık ettiği toplantıya, Vali Yardımcısı Kerem Süleyman Yüksel, İl Jandarma Komutanı İsmail Gökcek, İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Hasan Köse, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şerafettin Kelleci, GAMER İl Müdürü Emre Erakçaoğlu, Afet ve Acil Durum Müdür Vekili Nevzat İpek ve diğer yetkililer katıldı.

EKİPLER 24 SAAT SAHADA
Toplantıda konuşan Vali Yavuz, yoğun kar yağışı sebebiyle ulaşımın aksamaması ve vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması için ekiplerin 24 saat sahada olduğunu belirtti. Kar küreme, tuzlama ve yol güvenliği çalışmalarının yanı sıra enerji arzının kesintisiz sürdürülebilmesi için de gerekli önlemlerin alındığını ifade eden Vali Yavuz, vatandaşlara trafik kurallarına uyma ve kış lastiği kullanma çağrısında bulundu.

Vali Yavuz, “Vatandaşlarımızın güvenliği için tüm ekiplerimiz koordinasyon içerisinde çalışıyor. Bizler de bu çalışmaları yakından takip ederek gerekli tüm tedbirleri alıyoruz. Ancak yoğun kar yağışı nedeniyle vatandaşlarımızdan zorunlu olmadıkça trafiğe çıkmamalarını rica ediyoruz,” dedi.

EKİPLER VE KURUMLAR İŞ BİRLİĞİ İÇİNDE
Köy yolları ve ana arterlerde sürdürülen çalışmalar hakkında detaylı bilgi alan Vali Yavuz, görevli ekiplere özverili çalışmaları için teşekkür etti. Çalışmaların etkin bir şekilde sürdürülebilmesi için ilgili kurumlarla iş birliği içinde olunduğunu söyledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
00000
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
23 Nisan, 2026 09:30 tarihinde yayınlandı /Güncelleme: 22.04.2026 15:17
0
0

Ulusal Egemenliğimiz 106 Yaşında

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 106. yılı ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Karabük’te coşku ile kutlanacak

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 106. yıl dönümü, Karabük’te düzenlenecek etkinliklerle coşkuyla kutlanacak.

Mustafa Kemal Atatürk tarafından dünya çocuklarına armağan edilen bu anlamlı gün kapsamında şehir genelinde çeşitli programlar gerçekleştirilecek. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Atatürk’ün çocuklara ithaf ettiği bayram, her yıl olduğu gibi bu yıl da büyük bir heyecanla karşılanıyor.

Karabük’teki kutlama programı, 23 Nisan Salı günü saat 10.30’da Yenişehir Atatürk Anıtı’na çelenk sunumuyla başlayacak. Resmi törenin ardından etkinlikler, saat 11.00’de Yenimahalle Spor Salonu’nda devam edecek.

Program kapsamında öğrenciler tarafından hazırlanan gösteriler, halk oyunları ve çeşitli sahne performansları izleyicilerle buluşacak. Renkli görüntülere sahne olması beklenen etkinlikler, Karabüklülere bayram coşkusunu doyasıya yaşatacak.

Yetkililer, tüm vatandaşları düzenlenecek kutlamalara katılarak bu anlamlı günü birlikte paylaşmaya davet etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin