Karabük’te kadınlar arasında çıkan kavga kameraya yansıdı - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Haziran, 2025 18:17 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te kadınlar arasında çıkan kavga kameraya yansıdı

Karabük’te kadınlar arasında çıkan kavga cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
Olay, Kemal Güneş Caddesi’nde meydana geldi. İki kadın grubunun arasında henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Saç saça birbirine giren kadınlardan birinin, karşısındakinin kafasını ısırmaya çalıştığı anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
Çevredekiler kavgayı ayırmak isterken, aralarında da arbede yaşandı. Olay, vatandaşların müdahalesiyle sonlandırıldı. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Kadınlardan birinin, kavga ettiği kişilerden şikayetçi olduğu öğrenildi.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
corumda 3 puduhepa kadin kultur festivali basladi 885H54F8
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Mart, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Çorum’da 3. Puduhepa Kadın Kültür Festivali başladı

Çorum’da bu yıl 3’üncüsü düzenlenen Hitit İmparatorluğu’nun güçlü kadın figürlerinden Puduhepa adına gerçekleştirilen kültür festivali yoğun katılımla başladı. Kortej yürüyüşü ve sahne gösterileriyle devam eden program, katılımcılardan ilgi gördü.

Çorum Belediyesi tarafından organize edilen festival için Hürriyet Meydanı’nda toplanan kadınlar, belediye bandosu eşliğinde Bedesten’e kadar yürüdü. Festivalde sahne alan halk oyunları ekibi, sergilediği gösteriyle izleyicilerden beğeni topladı. Kadınların toplumsal hayattaki yerini anlatan koreografi de katılımcılar tarafından uzun süre alkışlandı. Programda konuşan Vali Yardımcısı Yeliz Mercan, kadınların kültürü geleceğe taşıyan en önemli unsur olduğunu belirterek, bu tür etkinliklerin toplumsal farkındalığa katkı sağladığını ifade etti.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın ise festivalin daha geniş kapsamlı hale getirildiğini belirterek, “Bu yıl daha neşeli yapıyoruz. Daha fazla etkinlikle yapıyoruz. Allah’ın izni ile kadının gücünü, kadının enerjisini tüm şehre yansıtacağız. Bundan sonra da geleneksel hale gelecek ve devam edecek” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin