blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Mayıs, 2025 12:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Karabük’te kaçak tütün operasyonunda 36 bin 660 adet makaron ele geçirildi

Karabük’te düzenlenen operasyonda çok sayıda kaçak tütün eserleri ele geçirilirken 2 kuşkulu hakkında süreç yapıldı.
Karabük İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Hatalarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü takımları, Safranbolu ilçesinde tütün basım imalathanesi olarak kullanıldığı belirlenen bir adrese operasyon düzenledi.
Operasyonda, 2’si sanayi tipi olmak üzere toplam 5 fabrikasyon tütün sarma makinesi, 10 kilogram kıyılmış tütün, 221 paket bandrollü tütün, 26 bin kol boş makaron ve 10 bin 660 kısım dolu makaron ele geçirildi.
Gözaltına alınan A.K. ve P.K. hakkında, 5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu kapsamında isimli süreç başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Haber Merkezi tarafından
05 Aralık, 2025 12:59 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

“Ruh Öküzüm” 17 Aralık’ta Karabük’te Sahne Alıyor

Karabük’te tiyatro severleri kahkaha dolu bir gece bekliyor. Son dönemin ilgi gören iki perdelik komedisi “Ruh Öküzüm”, 17 Aralık saat 20.00’de Karabük 100. Yıl Kültür Merkezi sahnesinde seyirciyle buluşacak.

Başrollerini sahnede enerjileriyle dikkat çeken Tuğçe Karabayır ve Erkan Karadeniz paylaştığı oyun, ilişkilerde yaşanan çatışmaları, yanlış anlamaları ve günlük hayatın absürtlüklerini esprili bir dille ele alıyor. Sahnede sergilenen doğal oyunculuk ve hızlı tempolu diyaloglar, izleyicilere keyifli bir akşam vaat ediyor.

Karabük’te bu sezonun en çok merak edilen komedi oyunlarından biri olarak öne çıkan “Ruh Öküzüm”, hem eğlenmek hem de günlük koşturmacadan uzaklaşıp sıcak bir tiyatro atmosferinin tadını çıkarmak isteyen herkes için ideal bir seçenek olacak.

Kahkaha dolu bu buluşmayı kaçırmamak isteyenler yerlerini şimdiden ayırtabilir.

Bizi sosyal medyadan takip edin