Karabük'te kaçak tütün operasyonu - Karabük Haber Postası
67b2fd816c6a2
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Şubat, 2025 12:13 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te kaçak tütün operasyonu

Karabük’te düzenlenen kaçak tütün operasyonunda 1 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından il merkezinde icra edilen faaliyette, 1 şahsın işlettiği iş yerinde yapılan adli aramada, 4 bin 550 gram kıyılmış tütün, 4 bin 540 adet içi tütün ile doldurulmuş makaron, 7 adet 60 mililitrelik elektronik sigara likiti ele geçirildi.
Şüpheli, yapılan işlemlerin ardından adli makamlara sevk edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
vali hacibektasoglundan 23 nisan mesaji hY6SklSl
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Nisan, 2026 12:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Vali Hacıbektaşoğlu’ndan 23 Nisan mesajı

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 106. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Vali Osman Hacıbektaşoğlu, mesajında 23 Nisan’ın sadece bir bayram değil, aynı zamanda millet egemenliğinin ilan edildiği tarihi bir dönüm noktası olduğunu ifade etti.

Mesajda çocukların milli ve manevi değerlere bağlı, özgüvenli ve çağın gereklerine uygun bireyler olarak yetişmesinin önemine değinen Vali Hacıbektaşoğlu şu ifadelere yer verdi:

“23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 106. yıl dönümünü, milletçe büyük bir gurur ve derin bir anlamla idrak ediyoruz.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışıyla egemenliğin kayıtsız şartsız millete ait olduğunun ilan edildiği bu müstesna gün, Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklarımıza armağan edilerek, dünyada çocuklara bayram hediye eden ve bu bayramı tüm insanlıkla paylaşan ilk ve tek ülke olmamızı sağlamıştır. Bu yönüyle 23 Nisan, yalnızca milli iradenin tecelligâhı değil; aynı zamanda barışın, kardeşliğin ve ortak bir gelecek idealinin de en anlamlı ifadesidir.

Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın; milli ve manevi değerlerine bağlı, özgüveni yüksek, çağın gerekleriyle donanmış bireyler olarak yetişmesi en temel sorumluluğumuzdur. Bu anlayışla, onların güvenli, huzurlu ve nitelikli ortamlarda büyümeleri için tüm imkânlarımızı seferber etmeye; eğitimden sosyal hayata kadar her alanda yanlarında olmaya kararlılıkla devam ediyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, milli egemenliğimizin tüm kahramanlarını rahmet ve minnetle anıyor; yarınlarımızın umudu olan tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.

Sevgiyle büyüyen, umutla geleceğe yürüyen tüm çocuklarımıza sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir hayat diliyorum.”

Bizi sosyal medyadan takip edin