Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Ağustos, 2024 08:22 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük’te kaçak sigara operasyonu: 2 gözaltı

Karabük’te jandarma ekiplerince kaçak sigara üretimi ve ticareti yapan adrese düzenlenen operasyonda 2 kişi gözaltına alındı.
İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, kaçakçılığa yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Yapılan istihbari çalışmalar sonucunda merkezde kaçak sigara üretimi ve ticareti yaptığı belirlenen 2 şahsın iş yerine operasyon düzenlendi.
İş yerlerinde yapılan aramada sanayi tipi sigara sarma makinesi, 65 adet elektronik sigara, 43 paket tütün ile doldurulmuş sigara, 330 adet içi tütün ile doldurulmuş sigara, 56 adet elektronik sigara likiti, 28 adet elektronik sigara süngeri, bin 700 adet boş sigara kutusu, 800 adet boş sigara ambalaj poşeti, 2 bin 900 adet sigara filtresi, 7 bin adet boş makaron, 14 kutu 200 gram kaçak nargile tütünü, 1 adet hassas terazi, 3 kilo 282 gram bandrolsüz kıyılmış tütün ve 10 kilo 795 gram bandrolsüz nargile tütünü ele geçirildi.
Jandarmadaki işlemlerinin ardından şüpheliler adliyeye sevk edilirken çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Ağustos, 2025 20:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Cips paketinden uyuşturucu çıktı, silahlar ele geçirildi

Samsun’da polis operasyonunda, cips paketine gizlenmiş 492 sentetik ecza hap ve çok sayıda ruhsatsız silah ele geçirildi.
Samsun İl Emniyet Müdürlüğü takımları, 25 Ağustos’ta gerçekleştirdikleri çalışmalarda M.K.K.’nin üzerinde 1 ruhsatsız tabanca ve 7 fişek, U.T.Ç.’nin üzerinde 3 ruhsatsız tüfek ve 50 kartuş, E.A.’nın üzerinde 1 kurusıkı tabanca ve 41 fişek buldu. R.A.’nın cips paketine gizlediği 492 sentetik ecza hap ise operasyonun en dikkat çeken bulgusu oldu.
Şüpheli şahıslar gözaltına alınarak haklarında isimli süreç başlatıldı. Emniyet yetkilileri, "Nereye gizlerseniz gizleyin, ruhsatsız silahları ve uyuşturucuyu tek tek bulup ortaya çıkaracağız. Halkımızın huzurunu bozmanıza asla müsaade etmeyeceğiz" sözleriyle kontrollerin süreceğini vurguladı.

Bizi sosyal medyadan takip edin