blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Nisan, 2025 10:47 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Karabük’te iki duvar arasına sıkışan yaşlı adam kurtarıldı

Karabük’te, yaklaşık 5 metre yükseklikten iki duvar arasındaki boşluğa düşerek mahsur kalan Eyüp Necati Kes, Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekiplerince kurtarıldı.

Olay, akşam saatlerinde Kılavuzlar Mahallesi 406 Nolu Sokak’ta meydana geldi. 75 yaşındaki Eyüp Necati Kes, dengesini kaybederek yaklaşık 5 metre yükseklikten iki duvar arasındaki boşluğa düştü. Mahsur kalan yaşlı adam, cep telefonuyla 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak yardım istedi.

Olay yerine polis, bekçi ve AFAD ekipleri sevk edildi. AFAD ekibinden biri yaşlı adamın yanına indi. Yaşlı adam merdiven yardımıyla yukarı çıkarıldı. Sağlık durumu iyi olan Kes, bir anda dengesini kaybederek boşluğa düştüğünü söyleyip ekiplere teşekkür etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Ocak, 2026 00:30 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Milletvekili Cem Şahin, Karabük Belediyesi’nin çalışmalarını yerinde inceledi

AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Cem Şahin, Karabük Belediyesi tarafından kent genelinde yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.
İncelemeler kapsamında Milletvekili Şahin’e Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya ile belediyenin ilgili daire müdürleri eşlik etti. Heyet, yapımı devam eden Beşbinevler Sosyal Tesisleri ile tesis çevresinde oluşturulan park ve yeşil alanlarda incelemelerde bulundu.
Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya’dan çalışmalar hakkında bilgi alan Şahin, sosyal tesis çevresinde planlanan yeşil alanlar ile yapılacak çevre düzenlemelerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Cem Şahin, daha sonra 100. Yıl ve Ergenekon mahallelerinde Karabük Belediyesi tarafından sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.
Programın devamında yenilenen terminal binası inşaat alanını da ziyaret eden Şahin, çalışmaların son durumu hakkında incelemelerde bulundu.
Yapılan hizmetlerin Karabük’ün yaşam kalitesine önemli katkı sunduğunu ifade eden Milletvekili Cem Şahin, belediyecilik hizmetlerinin planlı ve kararlı bir şekilde sürdürülmesinin önemine dikkat çekti. Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya ise kentin ihtiyaçları doğrultusunda projeleri hayata geçirmeye devam edeceklerini belirtti.

Bizi sosyal medyadan takip edin