blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Nisan, 2024 20:38 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük’te heyelan yolu kapattı

Karabük'ün Yenice ilçesinde meydana gelen heyelan sonrası yol ulaşıma kapandı. İlçe merkezine bağlı Atatürk Mahallesi’nde sabah saatlerinde heyelan meydana geldi. Yaşanan heyelan sonrası mahalle ana yolu ulaşıma kapandı. Yenice Belediyesi itfaiye ekipleri, çevrede güvenlik tedbiri alırken, heyelanın kaldırılması ve yolun ulaşıma açılması için çalışma başlattı. Olayda ölen ya da yaralanan olmadı. Yenice Belediye Başkanı Sertaş Karakaş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, çalışmaların başladığını bildirdi. Karakaş, ekiplerin kapanan yolu kısa sürede ulaşıma açacağını kaydetti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Mustafa Akgün tarafından
03 Ekim, 2025 13:09 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük’te Okul Kantinleri ve Yemekhaneler Denetlendi

Yeni eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte Karabük İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri okul kantinleri ve yemekhanelerinde gıda denetimleri gerçekleştirdi.

İl Tarım ve Orman Müdürü Yasin Önder’in de katılımıyla yapılan denetimlerde, öğrencilerin sağlıklı ve güvenilir gıdaya ulaşabilmesi için kantinlerde hijyen, ürün saklama koşulları ve mevzuata uygunluk kontrol edildi.

Müdür Önder, denetimlerin eğitim-öğretim yılı boyunca düzenli olarak devam edeceğini vurgulayarak, velilerin de karşılaştıkları olumsuzlukları  ALO 174 Gıda Hattı  üzerinden bildirebileceklerini hatırlattı. Karabük İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, sağlıklı nesillerin yetişmesi için okul kantinlerinde denetimlerin aralıksız süreceğini açıkladı.

Bizi sosyal medyadan takip edin