Reklam
Reklam
f1234
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Temmuz, 2025 16:02 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te hatalı sollama faciayla bitiyordu

Karabük-Yenice Karayolu’nda hatalı sollama yapan bir aracın, karşı yönden gelen otomobille çarpışma tehlikesi yaşadığı anlar araç kamerasına yansıdı.

Edinilen bilgiye göre, Karabük istikametine istikametine seyir halinde olan bir otomobil, önündeki uzun araçlara rağmen hatalı sollama yaptı. Hatalı sollama yaparken hızı yavaşlayan otomobil, karşıdan istikametten gelen araçla çarpışmaktan son anda kurtuldu.

O anlar araç içi kamerasına saniye saniye yansıdı.

Görüntülerde Yenice istikametine seyir halinde olan aracın, fren yaparak durduğu ve bir süre sonra yoluma devam ettiği görülüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
turhalda yesilirmak suyu tasti bazi evleri su basti yOxMV31E
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Mayıs, 2026 04:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Turhal’da Yeşilırmak suyu taştı, bazı evleri su bastı

Tokat’ın Turhal ilçesinde etkili olan yoğun yağışlar nedeniyle bazı mahallelerde su baskınları yaşandı. Almus Barajı’nda su seviyesinin yükselmesi ve dolusavaktan taşma riskinin gündeme gelmesi ilçede endişeyi artırırken, barajdan gelecek muhtemel taşkın öncesinde Borsa Mahallesi’nde çok sayıda ev sular altında kaldı.

Edinilen bilgilere göre, son günlerde etkili olan yağışlar nedeniyle Yeşilırmak kenarındaki evlerde su birikintileri oluşturdu. Özellikle Borsa Mahallesi’nde bazı evlerin giriş ve zemin katlarını su bastı. Bazı vatandaşların güvenlik amacıyla üst katlara çıktığı öğrenildi.

Mahalle sakinlerinden Abbas Keskin, yaşanan durumun endişe verici boyuta ulaştığını belirterek; “Şu an Turhal Borsa Mahallesi’ndeyiz. Almus Barajı hiç taşmamışken evler su altında kaldı. Bu tarafa doğru her yer deniz gibi. Yarın Almus Barajı taştığında ne olacak biz onu bilmiyoruz. İnsanlar ikinci kattan aşağı inemiyor. Evler su altında kaldı” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin