karabuk
İmsak 06:02
Güneş 07:27
Öğle 13:08
İkindi 16:08
Akşam 18:39
Yatsı 19:59
İftara kalan son --:--
Namaz Vakitleri
blank
Asuman Doğan tarafından
11 Kasım, 2025 10:41 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Karabük’te Gençlik ve Spor Alt Yapısı Yatırımları Devam Ediyor

Karabük’te gençlik ve spor alanında yapılan yatırımlar hız kesmeden sürüyor. Kent genelinde hem gençlerin hem de sporcuların kullanımına sunulacak modern tesislerin inşaatları ve yenileme çalışmaları aralıksız devam ediyor.

İl genelinde yürütülen projeler kapsamında; 400 kişilik Karabük Öğrenci Yurdu, 500 kişilik Eskipazar Öğrenci Yurdu ve Bağımsız Cimnastik Salonu  inşaatları tüm hızıyla sürüyor.

Öte yandan, 5000 Evler Sentetik Futbol Sahası’nda zemin yenileme çalışmaları tamamlanırken, Onur Futbol Sahası’nda tribün ve aydınlatma yenilemeleri de bitirilerek saha daha modern bir görünüme kavuşturuldu.

Safranbolu Tenis Kortu Projesi (açık-kapalı) çalışmaları devam ederken, Yenice Gençlik Merkezi** inşaatı tamamlanarak hizmete hazır hale getirildi.

Ayrıca Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu’nda yapılan koltuk yenileme işlemleriyle tribün konforu artırıldı.

İl genelindeki spor tesisleri ile 10 öğrenci yurdunda yürütülen büyük ve küçük çaplı

bakım-onarım çalışmaları tamamlanarak tesisler yeniden kullanıma açıldı.

Bu kapsamda Karabük’te spor altyapısını daha  modern, verimli ve güvenli  hale getirmek, gençler için daha nitelikli yaşam ve spor alanları oluşturmak amacıyla çalışmaların sürdüğü belirtildi.

Yetkililer, yapılan yatırımların hayata geçirilmesinde verilen desteklerden dolayı Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Dr. Osman Aşkın Bak’a, milletvekillerine  ve emeği geçen tüm kurum ve kişilere Karabüklü vatandaşlar adına teşekkür etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Şubat, 2026 04:37 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Ovit Dağı’nda kar yağışı etkili oluyor

Rize’nin İkizdere ilçesinde 2640 rakımlı Ovit Dağı’nda kar yağışı etkili oluyor.
Hafta sonu hava sıcaklıklarının düşmesi ile Rize’nin yüksek kesimlerinde kar etkili oldu. İkizdere ilçesine bağlı 2640 rakımlı Ovit Dağı’nda akşam saatlerinde kar yağışı başladı. Kar aralıksız devam ederken, Karayolları’na bağlı ekipler ulaşımın aksamaması için kar küreme çalışmalarını sürdürdü.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan verilere göre kar kalınlığı Güneysu ilçesine bağlı Handüzü Yaylası’nda 130 santimetre, İkizdere ilçesine bağlı Çağrankaya Yaylası’nda 113, Çamlıhemşin ilçesine bağlı Palovit Yaylası’nda 113 santimetreye ulaştı.

Bizi sosyal medyadan takip edin